19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze ve Erbil kardeş oldu

Gebze 16.04.2019 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze ve Erbil kardeş oldu

Gebze Ticaret odası ve Erbil Ticaret Odası arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı. Erbil Valisi’ni de ziyaret eden Başkan Nail Çiler, Irak’ın Türkiye’nin en önemli ticaret partnerlerinden biri olduğuna dikkat çekere, güç birliğinin, ticari ilişkilere ve karşılıklı yapılacak yatırımlara ciddi katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Bir dizi ziyaret için Irak’ın Erbil kentine giden Gebze Ticaret Odası heyeti, Erbil ile Kardeş oda protokolü imzaladı. GTO Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün Erbil’e giderek iş görüşmeleri gerçekleştirmişti. Ziyaretler kapsamında GTO Başkanı Nail Çiler, Erbil Ticaret odası ile Kardeş oda protokolü imzalarken, Erbil Valisi’ni de ziyaret etti. İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞECEK  Erbil ziyaretiyle ilgili bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler, “Ülkemizi kalkındırmak ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesini sağlamak adına Irak’ ta bulunan heyetimiz; Gebze Ticaret Odası ve Erbil Ticaret ve Sanayi Odası arasında Kardeş Oda protokolü imzalayarak yeni işbirliklerinin oluşması adına önemli bir başlangıca adım attı.”dedi. Çiler, Irak’ ın Türkiye’nin en önemli ticaret partnerlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, ülkeler arası dostluğun gelişmesinde ticaretin oldukça önemli olduğunu ve imzalanan protokol ile kurulan güç birliğinin, ticari ilişkilere ve karşılıklı yapılacak yatırımlara ciddi katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi. Heyet daha sonra Erbil Valisini de ziyaret ederek, Türkiye ve Irak'ın ekonomisine yönelik bir sohbet gerçekleştirdi.
Gebze Ticaret odası ve Erbil Ticaret Odası arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı. Erbil Valisi’ni de ziyaret eden Başkan Nail Çiler, Irak’ın Türkiye’nin en önemli ticaret partnerlerinden biri olduğuna dikkat çekere, güç birliğinin, ticari ilişkilere ve karşılıklı yapılacak yatırımlara ciddi katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Bir dizi ziyaret için Irak’ın Erbil kentine giden Gebze Ticaret Odası heyeti, Erbil ile Kardeş oda protokolü imzaladı. GTO Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün Erbil’e giderek iş görüşmeleri gerçekleştirmişti. Ziyaretler kapsamında GTO Başkanı Nail Çiler, Erbil Ticaret odası ile Kardeş oda protokolü imzalarken, Erbil Valisi’ni de ziyaret etti.

İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞECEK

 Erbil ziyaretiyle ilgili bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler, “Ülkemizi kalkındırmak ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesini sağlamak adına Irak’ ta bulunan heyetimiz; Gebze Ticaret Odası ve Erbil Ticaret ve Sanayi Odası arasında Kardeş Oda protokolü imzalayarak yeni işbirliklerinin oluşması adına önemli bir başlangıca adım attı.”dedi. Çiler, Irak’ ın Türkiye’nin en önemli ticaret partnerlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, ülkeler arası dostluğun gelişmesinde ticaretin oldukça önemli olduğunu ve imzalanan protokol ile kurulan güç birliğinin, ticari ilişkilere ve karşılıklı yapılacak yatırımlara ciddi katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi. Heyet daha sonra Erbil Valisini de ziyaret ederek, Türkiye ve Irak'ın ekonomisine yönelik bir sohbet gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.