“Gebze, verdiğini alamıyor”

Gebze 24.02.2019 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebze, verdiğini alamıyor”

Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB)’nin kahvaltı programına Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ve Meclis üyeleri katıldı. Dernek üyelerine hitap eden Başkan Adayı Çetinkaya, Türkiye ekonomisinin can damarı olan bir kentte yatırımın ve hizmetin daha fazla olması ve bunun sağlanması için çalışacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en büyük ekonomik alanlarının burada olduğunu katıldığı Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB)’nin kahvaltı programında dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, kentten kazanılan bu katma değerin neredeyse kente bir katkısının olmadığını İstanbul’un ve İzmit’in adeta Gebze’yi bir depo gibi kullandığını söyledi. “DİNAMİKLERİYLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ” İçerisinde 9 tane OSB olmasına rağmen nüfus bakımından Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen hizmet noktasında yanlış idare edilmesinden dolayı hep geri kaldığını ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Biz hizmetin Gebze’ye gelmesi için oyunu kuralına göre oynayacağız. Bir kent içerisinde ki dinamikleri yani STK’ları ve halkıyla bir bütündür. Biz bunları bir araya getirip halk ile yönetimi birleştireceğiz. Gebze verdiğinin karşılığını alacak. Hizmet noktasında on verip bir almayacak. Hep beraber projelerimizle el birliğiyle Gebze’yi en kısa sürede Türkiye’nin hem ekonomik hem de sosyo kültürel anlamda marka cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun planlamasını ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışarak hazırlıyoruz. sıfırdan yeni bir kent inşa etmeyeceğiz. Biz ihya etmek için yola çıktık. Halkımızı ihya edeceğiz. Onların gönüllerine dokunacağız hanelerine gireceğiz. Sorunlarını sorunlarımız kabul edeceğiz. Hem asayiş bakımından hem de ticaret bakımından örnek kent olacağız” dedi. “PROJELERİMİZ GENÇLERE YÖNELİK OLACAK” Yenikent Mahallesinden kadın kollarının düzenlediği programla bayanlarla buluşan Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Kadınlarımız için çok özel projelerimiz var. hem onları üretime dahil etmek istiyoruz hem de yeni çalışma alanları ve hobi alanları oluşturmak içindeyiz. Bayanlarımızın kendi el işlerini ürünlerini satabildikleri alanlar oluşturacağız. Bu anlamda bunun yanında gençlerimize yönelik sanat sokağı projesi kapsamında gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalarımız olacaktır. Bu sokağımızda sokak sanatçılarından, tiyatro yapanlara, pandomimden, akrobatlık yapanlar, grafiti sanatından brek dansına kadar gençlerimizin enerjilerini atabildikleri ve kendilerini geliştirebildikleri alanlar oluşturacağız. Kuracağımız sahneler ile yerel tiyatroları ve sanatçıları destekleyeceğiz.” dedi.
Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB)’nin kahvaltı programına Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ve Meclis üyeleri katıldı. Dernek üyelerine hitap eden Başkan Adayı Çetinkaya, Türkiye ekonomisinin can damarı olan bir kentte yatırımın ve hizmetin daha fazla olması ve bunun sağlanması için çalışacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en büyük ekonomik alanlarının burada olduğunu katıldığı Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB)’nin kahvaltı programında dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, kentten kazanılan bu katma değerin neredeyse kente bir katkısının olmadığını İstanbul’un ve İzmit’in adeta Gebze’yi bir depo gibi kullandığını söyledi.

“DİNAMİKLERİYLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

İçerisinde 9 tane OSB olmasına rağmen nüfus bakımından Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen hizmet noktasında yanlış idare edilmesinden dolayı hep geri kaldığını ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Biz hizmetin Gebze’ye gelmesi için oyunu kuralına göre oynayacağız. Bir kent içerisinde ki dinamikleri yani STK’ları ve halkıyla bir bütündür. Biz bunları bir araya getirip halk ile yönetimi birleştireceğiz. Gebze verdiğinin karşılığını alacak. Hizmet noktasında on verip bir almayacak. Hep beraber projelerimizle el birliğiyle Gebze’yi en kısa sürede Türkiye’nin hem ekonomik hem de sosyo kültürel anlamda marka cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun planlamasını ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışarak hazırlıyoruz. sıfırdan yeni bir kent inşa etmeyeceğiz. Biz ihya etmek için yola çıktık. Halkımızı ihya edeceğiz. Onların gönüllerine dokunacağız hanelerine gireceğiz. Sorunlarını sorunlarımız kabul edeceğiz. Hem asayiş bakımından hem de ticaret bakımından örnek kent olacağız” dedi.

“PROJELERİMİZ GENÇLERE YÖNELİK OLACAK”

Yenikent Mahallesinden kadın kollarının düzenlediği programla bayanlarla buluşan Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Kadınlarımız için çok özel projelerimiz var. hem onları üretime dahil etmek istiyoruz hem de yeni çalışma alanları ve hobi alanları oluşturmak içindeyiz. Bayanlarımızın kendi el işlerini ürünlerini satabildikleri alanlar oluşturacağız. Bu anlamda bunun yanında gençlerimize yönelik sanat sokağı projesi kapsamında gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalarımız olacaktır. Bu sokağımızda sokak sanatçılarından, tiyatro yapanlara, pandomimden, akrobatlık yapanlar, grafiti sanatından brek dansına kadar gençlerimizin enerjilerini atabildikleri ve kendilerini geliştirebildikleri alanlar oluşturacağız. Kuracağımız sahneler ile yerel tiyatroları ve sanatçıları destekleyeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.