Gebze'ye 2 Adet Verildi

Gebze 02.02.2016 - 20:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'ye 2 Adet Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kente ulaşımında modern, güvenli ve konforlu taşımacılığı zirveye taşıyacak 240 adet yeni nesil otobüsü hizmete girdi.

Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ilk gününde yolculara şeker ikram edildi Kocaeli Ulaşım Ana Planı'nın hedefleri doğrultusunda kenti modern taşımacılığın tüm unsurlarıyla tanıştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 240 adet yeni nesil otobüsle 12 ilçede seferlere başladı. Mevcut araçların da hizmete katılmasıyla 249 adet araç 93 hatta yolcu taşımacılığı yapacak. VATANDAŞ DAHA İLK GÜNDEN ÇOK MEMNUN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete konulan yeni otobüsler ve açılan yeni hatlar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni nesil, doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüslerden oldukça memnun olduğunu belirten Reyhan Yaprak, ''Otobüsleri ve yeni güzergahları bu sabah öğrendim, çok mutluyum. Bu kadar mutlu edemezdi başkanımız bizi. Allah onlara zeval vermesin, çok teşekkür ederim. Otobüsler ve güzergahlar çok güzel, kentimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi. Yeni otobüslerle çıktığı ilk seyahatte konforu ve rahatlığı yaşayanlardan Yusuf Öztürk ise ''Otobüsler güzel ve rahat, güzergahlar da bizi oldukça memnun etti'' ifadesini kullandı. KÖRFEZ GARAJINA DA ARAÇLAR VERİLDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan yeni yolcu otobüsleri için yapılan Gebze ve Körfez ilçelerindeki 2 adet yeni garaj ve doğalgaz(CNG) dolum tesisi kuruldu. Sefere çıkan yeni araçlar ile 18 adet körüklü otobüsten oluşan toplam 197 araç ve dolum tesisleri Ulaşımpark A.Ş. bünyesinde hizmet verecek. Diğer araçlar ise Toplu Taşıma Dairesi başkanlığı bünyesinde taşıma yapacak. Belediye garajında bulunan otobüslerden 100 tanesi Körfez ilçedeki garaja alındı. HEDEF YILDA 45 MİLYON YOLCU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşımpark A.Ş. ve Toplu Taşıma DaireSİ Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek yeni otobüslerle yıllık yolcu taşıma sayısını 45.000.000 kişiye çıkarma hedefini taşıyor. Hizmete giren yeni otobüslerle yolculuk eden vatandaşlar, konforun ve güvenliğin yanı sıra zamandan da tasarruf ettiklerini söyledi. SEFERLERDE ŞEKER İKRAM EDİLDİ Çiçeği burnunda otobüsler yollara çıktığı ilk günde vatandaşları şeker ikramıyla karşıladı. Otobüslere binen vatandaşlar Kent Kartlarını bastıktan sonra ikram edilen şekerleri alarak, Büyükşehir Belediyesi'nin konforu ve ayrıcalığıyla seyahatlerini daha tatlı bir şekilde sürdürdü.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kente ulaşımında modern, güvenli ve konforlu taşımacılığı zirveye taşıyacak 240 adet yeni nesil otobüsü hizmete girdi.

Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ilk gününde yolculara şeker ikram edildi

Kocaeli Ulaşım Ana Planı'nın hedefleri doğrultusunda kenti modern taşımacılığın tüm unsurlarıyla tanıştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 240 adet yeni nesil otobüsle 12 ilçede seferlere başladı. Mevcut araçların da hizmete katılmasıyla 249 adet araç 93 hatta yolcu taşımacılığı yapacak.

VATANDAŞ DAHA İLK GÜNDEN ÇOK MEMNUN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete konulan yeni otobüsler ve açılan yeni hatlar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni nesil, doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüslerden oldukça memnun olduğunu belirten Reyhan Yaprak, ''Otobüsleri ve yeni güzergahları bu sabah öğrendim, çok mutluyum. Bu kadar mutlu edemezdi başkanımız bizi. Allah onlara zeval vermesin, çok teşekkür ederim. Otobüsler ve güzergahlar çok güzel, kentimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi. Yeni otobüslerle çıktığı ilk seyahatte konforu ve rahatlığı yaşayanlardan Yusuf Öztürk ise ''Otobüsler güzel ve rahat, güzergahlar da bizi oldukça memnun etti'' ifadesini kullandı.

KÖRFEZ GARAJINA DA ARAÇLAR VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan yeni yolcu otobüsleri için yapılan Gebze ve Körfez ilçelerindeki 2 adet yeni garaj ve doğalgaz(CNG) dolum tesisi kuruldu. Sefere çıkan yeni araçlar ile 18 adet körüklü otobüsten oluşan toplam 197 araç ve dolum tesisleri Ulaşımpark A.Ş. bünyesinde hizmet verecek. Diğer araçlar ise Toplu Taşıma Dairesi başkanlığı bünyesinde taşıma yapacak. Belediye garajında bulunan otobüslerden 100 tanesi Körfez ilçedeki garaja alındı.

HEDEF YILDA 45 MİLYON YOLCU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşımpark A.Ş. ve Toplu Taşıma DaireSİ Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek yeni otobüslerle yıllık yolcu taşıma sayısını 45.000.000 kişiye çıkarma hedefini taşıyor. Hizmete giren yeni otobüslerle yolculuk eden vatandaşlar, konforun ve güvenliğin yanı sıra zamandan da tasarruf ettiklerini söyledi.

SEFERLERDE ŞEKER İKRAM EDİLDİ

Çiçeği burnunda otobüsler yollara çıktığı ilk günde vatandaşları şeker ikramıyla karşıladı. Otobüslere binen vatandaşlar Kent Kartlarını bastıktan sonra ikram edilen şekerleri alarak, Büyükşehir Belediyesi'nin konforu ve ayrıcalığıyla seyahatlerini daha tatlı bir şekilde sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.