GEBZE’YE 30 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Gebze 05.09.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE’YE 30 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker Gebze Anibal Kavşağı ile ilgili müjdeyi vererek 29 Ekim’de açılıyor.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, D-100 karayolunda bölge trafiğine derin bir soluk aldıracak olan Gebze Anibal Kavşağı’nın şantiye alanına giderek burada çalışmaları hem yerinde hem de proje üstünde inceledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, ilimizde ilçe ilçe dolaşıp vatandaşların talepleri ile ilgilenmeye ve yapılan kamu yatırımlarını yakından incelemeye devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili İlyas Şeker, ilimizde yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Gebze’yi ziyaret etti. Şeker, yapımından bu yana en başından beri takip ettiği ve bölgenin trafik yükünü büyük ölçüde hafifletecek olan Anibal Kavşağı'nda tekrar incelemelerde bulundu. Bu incelemede Milletvekili Şeker'e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri ve projenin yüklenici firmasının yetkilileri eşlik etti. HEM PROJE ÜSTÜNDE HEM DE ŞANTİYE ALANINDA İNCELEDİ Anibal Kavşağı (battı-çıktı) 637 metre uzunluğunda olup, kapalı kısmı 190 metre olacak. Ayrıca kavşağın  Öngermeli prefabrik kiriş uzunluğu 30.7 metre ve yüksekliği 120 cm olacak. Kavşak çalışmalarını hem proje üstünde hem de şantiye alanında inceleyen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak ve özellikle D-100 Karayolu üzerinden İstanbul ile diğer illeri birbirine bağlayan Anibal Kavşağı'nda kazı çalışmaları bitirilmiş durumda. Özveri ile çalışmaları süren bu kavşak, deprem bölgesinde yaşamamız hasebi ile 304 adet kazık çakılarak güçlü bir şekilde inşa ediliyor. Son olarak buradan bir müjde vermek gerekirse 30 milyon TL maliyete sahip  Anibal Kavşağı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yıldönümünde yani 29 Ekim 2017 tarihinde Allah nasip ederse açılacak.” şeklinde konuştu.
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker Gebze Anibal Kavşağı ile ilgili müjdeyi vererek 29 Ekim’de açılıyor.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, D-100 karayolunda bölge trafiğine derin bir soluk aldıracak olan Gebze Anibal Kavşağı’nın şantiye alanına giderek burada çalışmaları hem yerinde hem de proje üstünde inceledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, ilimizde ilçe ilçe dolaşıp vatandaşların talepleri ile ilgilenmeye ve yapılan kamu yatırımlarını yakından incelemeye devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili İlyas Şeker, ilimizde yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Gebze’yi ziyaret etti. Şeker, yapımından bu yana en başından beri takip ettiği ve bölgenin trafik yükünü büyük ölçüde hafifletecek olan Anibal Kavşağı'nda tekrar incelemelerde bulundu. Bu incelemede Milletvekili Şeker'e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri ve projenin yüklenici firmasının yetkilileri eşlik etti.

HEM PROJE ÜSTÜNDE HEM DE ŞANTİYE ALANINDA İNCELEDİ

Anibal Kavşağı (battı-çıktı) 637 metre uzunluğunda olup, kapalı kısmı 190 metre olacak. Ayrıca kavşağın  Öngermeli prefabrik kiriş uzunluğu 30.7 metre ve yüksekliği 120 cm olacak. Kavşak çalışmalarını hem proje üstünde hem de şantiye alanında inceleyen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak ve özellikle D-100 Karayolu üzerinden İstanbul ile diğer illeri birbirine bağlayan Anibal Kavşağı'nda kazı çalışmaları bitirilmiş durumda. Özveri ile çalışmaları süren bu kavşak, deprem bölgesinde yaşamamız hasebi ile 304 adet kazık çakılarak güçlü bir şekilde inşa ediliyor. Son olarak buradan bir müjde vermek gerekirse 30 milyon TL maliyete sahip  Anibal Kavşağı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yıldönümünde yani 29 Ekim 2017 tarihinde Allah nasip ederse açılacak.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.