Gebze’ye 42 Metre Merdivenli İtfaiye Aracı

Gebze 27.12.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye 42 Metre Merdivenli İtfaiye Aracı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne 42 metre merdivenli araç verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından yeni hizmete alınan itfaiye araçları grup ve müfrezelere dağıtımı yapıldı. Dağıtımı yapılan araçlar da göreve başladı. Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne verilen 42 metre merdivenli araç da ilk görevine başladı. Gebze İtfaiye Grup Amirliği verilen aracın yerinde bir hizmet olduğunu vurgulayarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Son zamanlarda trafikte kalan itfaiyeciler vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi. TRAFİKTE KALIYORUZ! Zamanla yarıştıklarını belirten ekipler, “Gebze’de bir olaya müdahale etmek için yola çıktığımızda trafikte kalıyoruz. Sirenlerimiz açık olduğu halde yolu açmayan bazı duyarsız vatandaşlar ihmali yüzünden zamanında yetişemediğimiz yangınlar oluyor. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kurtarmaya gittiğimiz can ya da mal size ait olabilir.” diyerek vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne 42 metre merdivenli araç verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından yeni hizmete alınan itfaiye araçları grup ve müfrezelere dağıtımı yapıldı. Dağıtımı yapılan araçlar da göreve başladı. Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne verilen 42 metre merdivenli araç da ilk görevine başladı. Gebze İtfaiye Grup Amirliği verilen aracın yerinde bir hizmet olduğunu vurgulayarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Son zamanlarda trafikte kalan itfaiyeciler vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

TRAFİKTE KALIYORUZ!

Zamanla yarıştıklarını belirten ekipler, “Gebze’de bir olaya müdahale etmek için yola çıktığımızda trafikte kalıyoruz. Sirenlerimiz açık olduğu halde yolu açmayan bazı duyarsız vatandaşlar ihmali yüzünden zamanında yetişemediğimiz yangınlar oluyor. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kurtarmaya gittiğimiz can ya da mal size ait olabilir.” diyerek vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.