Gebze’ye 82 Ödül

Gebze 01.03.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye 82 Ödül

İş, Siyaset, Spor, Bürokrasi, Kültür sanat ve basın camiasının en başarılı isimlerinin ödüllendirileceği 82. İl Gebze Vefa Ödülleri Gecesi’nde 82 ödül verilecek.

Bu yıl yedincisi düzenlenen halk oylamasında bölgemizin ve ülkemizin geleceği adına çalışan Gebzeli İş, Siyaset, Spor, Bürokrasi, Kültür sanat ve basın camiasına 82 ödül verilecek. 7. Geleneksel Kocaeli'nin Batıyakası ‘En’leri Anketi Vefa Ödülleri Gecesi’ni düzenleyen İrfan Yormaz dün sabah bir basın toplantısı ile ödül gecesinin içeriğini duyurdu. Toplantıya; MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Gebze Esnaflar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, MÜSİAD Gebze Şube Kadın Kolları Başkanı Yelda Ateşkan, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şener, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, KASK Başkanı Murat Aydın, Çiler Boylu Organizasyon’un Sahibi Çiler Boylu, Gebze Organizasyon’un sahibi Şafak Seymen katıldı. GEBZE’NİN DEĞERLERİ ORTAYA ÇIKMALI Sözlerine 1 Mart 1958 yılında İzmit Körfezi’nde yaşanan faciada hayatını kaybeden İzmitli hemşerini anarak başlayan Yormaz, “Geçtiğimiz yıl Kocaeli Batı Yakası ‘En’leri anketini gerçekleştirirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüz vefa gecesi düzenlememiz gerektiğini önerdi. Biz de yerel basının büyük katkıları ile gerçekleştirdiğimiz Kocaeli Batı Yakası ‘En’leri anketini 82. İl Vefa Ödülleri olarak değiştirdik. Gebze’nin değerlerini ortaya çıkarmak için 2009 yılında bu ödül gecesini yapmaya karar vermiştik. 6 yılda toplam 262 kişi ve kuruma ödül verdik. İnternet sayfamızda 400 binin üzerinde oy alma başarısı gösterdik. Bu sene bazı değişiklikler yaptık. DAVET EDİYORUM En büyük hayalimiz Gebze’nin il olması. Gebze’nin il olması için 1995 yıllarında Gebze İl Platformu kurarak mücadele eden rahmetli Belediye Başkanımız Ahmet Pembegüllü’yü rahmet ve şükranlar anıyoruz. Ahmet Bey Gebze’ye 82 numaralı plakanın verilmesinin uygun olduğunu düşünmüş, bu anlamda çok büyük mücadeleler vermişti. Anketimizde oy verme işlemi www.82ilgebze.com adresinde 06 Mart 2018 günü saat 09.00'da başlayacak ve 04. Mayıs 2018 Cuma günü 00.00 da sona erecektir. Final gecemiz 04 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek ve 24 kategori ödülümüz ile birlikte 8 meslek ödülümüz, 12 marka Şehir ödülümüz ve 38 Vefa ve Onur ödülümüz bu gecede sahipleri ile buluşacaktır. Hepinizi düzenlenecek 82. İl Gebze Vefa Ödülleri Gecesi’ne bekliyorum.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
İş, Siyaset, Spor, Bürokrasi, Kültür sanat ve basın camiasının en başarılı isimlerinin ödüllendirileceği 82. İl Gebze Vefa Ödülleri Gecesi’nde 82 ödül verilecek.

Bu yıl yedincisi düzenlenen halk oylamasında bölgemizin ve ülkemizin geleceği adına çalışan Gebzeli İş, Siyaset, Spor, Bürokrasi, Kültür sanat ve basın camiasına 82 ödül verilecek. 7. Geleneksel Kocaeli'nin Batıyakası ‘En’leri Anketi Vefa Ödülleri Gecesi’ni düzenleyen İrfan Yormaz dün sabah bir basın toplantısı ile ödül gecesinin içeriğini duyurdu. Toplantıya; MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Gebze Esnaflar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, MÜSİAD Gebze Şube Kadın Kolları Başkanı Yelda Ateşkan, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şener, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, KASK Başkanı Murat Aydın, Çiler Boylu Organizasyon’un Sahibi Çiler Boylu, Gebze Organizasyon’un sahibi Şafak Seymen katıldı.

GEBZE’NİN DEĞERLERİ ORTAYA ÇIKMALI

Sözlerine 1 Mart 1958 yılında İzmit Körfezi’nde yaşanan faciada hayatını kaybeden İzmitli hemşerini anarak başlayan Yormaz, “Geçtiğimiz yıl Kocaeli Batı Yakası ‘En’leri anketini gerçekleştirirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüz vefa gecesi düzenlememiz gerektiğini önerdi. Biz de yerel basının büyük katkıları ile gerçekleştirdiğimiz Kocaeli Batı Yakası ‘En’leri anketini 82. İl Vefa Ödülleri olarak değiştirdik. Gebze’nin değerlerini ortaya çıkarmak için 2009 yılında bu ödül gecesini yapmaya karar vermiştik. 6 yılda toplam 262 kişi ve kuruma ödül verdik. İnternet sayfamızda 400 binin üzerinde oy alma başarısı gösterdik. Bu sene bazı değişiklikler yaptık.

DAVET EDİYORUM

En büyük hayalimiz Gebze’nin il olması. Gebze’nin il olması için 1995 yıllarında Gebze İl Platformu kurarak mücadele eden rahmetli Belediye Başkanımız Ahmet Pembegüllü’yü rahmet ve şükranlar anıyoruz. Ahmet Bey Gebze’ye 82 numaralı plakanın verilmesinin uygun olduğunu düşünmüş, bu anlamda çok büyük mücadeleler vermişti. Anketimizde oy verme işlemi www.82ilgebze.com adresinde 06 Mart 2018 günü saat 09.00'da başlayacak ve 04. Mayıs 2018 Cuma günü 00.00 da sona erecektir. Final gecemiz 04 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek ve 24 kategori ödülümüz ile birlikte 8 meslek ödülümüz, 12 marka Şehir ödülümüz ve 38 Vefa ve Onur ödülümüz bu gecede sahipleri ile buluşacaktır. Hepinizi düzenlenecek 82. İl Gebze Vefa Ödülleri Gecesi’ne bekliyorum.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.