19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'ye Akın Ettiler

Gebze 23.09.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'ye Akın Ettiler

Kocaeli’nin dört bir yanında 44 kurs merkezi ile 326 farklı branşta eğitim hizmetlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), branş tanıtımlarına devam ediyor. Kocaeli’nin dört bir yerinde stant kurarak branşlarını uygulamalı olarak tanıtan KO-MEK Gebze ve Umuttepe’de açtığı stantlarla binlerce vatandaşa ulaşmış oldu.   GEBZE’DEN KO-MEK’E YOĞUN İLGİ 14. eğitim dönemine giren KO-MEK, Gebze Kent Meydanında açtığı stantla vatandaşlara eğitim verdiği branşlar hakkında bilgi verdi. KO-MEK Usta Öğreticileri tarafından uygulamalı olarak vatandaşlara gösterilen branşlar 7’den 70’e her kesimin ilgi odağı oldu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği tanıtım stantlarında çocukların yüzleri boyanırken, büyükler de uygulamalı branşlarla günün tadını çıkardı.   ÜNİVERSİTELİLER KO-MEK’İ ÇOK SEVDİ Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde açılan stantta uygulamalı olarak branş tanıtımlarını yapan KO-MEK usta öğreticileri bu sayede binlerce öğrenciye ulaşmış oldu. Kampüs içerisinde kurulan stantlardan bilgi alan öğrenciler yeni dönem için kayıt yaptırmayı da ihmal etmedi. Kimi öğrenci okuduğu alanda destekleyici eğitim almayı planlarken kimi öğrenci de hobi amaçlı kurslara yazılarak el sanatlarını geliştirmeyi amaçlıyor. Tanıtım faaliyetlerini sürdürecek olan KO-MEK, önümüzdeki günlerde farklı yerlerde tanıtım stantları açarak Kocaeli halkını bilgilendirmeye devam edecek.   KO-MEK KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR Yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını en iyi ve en kaliteli şekilde karşılamaya çalışan KO-MEK gelen talepler doğrultusunda yeni branşlar açmaya devam edecek. KO-MEK’ e kayıt yaptırmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşların bizzat kurs merkezlerine başvurarak ya dawww.komek.org adresinden kayıt yaptırabilir. İsteyen vatandaşlar KO-MEK ile ilgili faaliyetleri www.kocaeli.bel.tr ve www.komek.org internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.

Kocaeli’nin dört bir yanında 44 kurs merkezi ile 326 farklı branşta eğitim hizmetlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), branş tanıtımlarına devam ediyor. Kocaeli’nin dört bir yerinde stant kurarak branşlarını uygulamalı olarak tanıtan KO-MEK Gebze ve Umuttepe’de açtığı stantlarla binlerce vatandaşa ulaşmış oldu.

 

GEBZE’DEN KO-MEK’E YOĞUN İLGİ

14. eğitim dönemine giren KO-MEK, Gebze Kent Meydanında açtığı stantla vatandaşlara eğitim verdiği branşlar hakkında bilgi verdi. KO-MEK Usta Öğreticileri tarafından uygulamalı olarak vatandaşlara gösterilen branşlar 7’den 70’e her kesimin ilgi odağı oldu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği tanıtım stantlarında çocukların yüzleri boyanırken, büyükler de uygulamalı branşlarla günün tadını çıkardı.

 

ÜNİVERSİTELİLER KO-MEK’İ ÇOK SEVDİ

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde açılan stantta uygulamalı olarak branş tanıtımlarını yapan KO-MEK usta öğreticileri bu sayede binlerce öğrenciye ulaşmış oldu. Kampüs içerisinde kurulan stantlardan bilgi alan öğrenciler yeni dönem için kayıt yaptırmayı da ihmal etmedi. Kimi öğrenci okuduğu alanda destekleyici eğitim almayı planlarken kimi öğrenci de hobi amaçlı kurslara yazılarak el sanatlarını geliştirmeyi amaçlıyor. Tanıtım faaliyetlerini sürdürecek olan KO-MEK, önümüzdeki günlerde farklı yerlerde tanıtım stantları açarak Kocaeli halkını bilgilendirmeye devam edecek.

 

KO-MEK KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını en iyi ve en kaliteli şekilde karşılamaya çalışan KO-MEK gelen talepler doğrultusunda yeni branşlar açmaya devam edecek. KO-MEK’ e kayıt yaptırmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşların bizzat kurs merkezlerine başvurarak ya dawww.komek.org adresinden kayıt yaptırabilir. İsteyen vatandaşlar KO-MEK ile ilgili faaliyetleri www.kocaeli.bel.tr ve www.komek.org internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.