Gebze’ye bir üst geçit daha

Gebze 04.10.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye bir üst geçit daha

Gebze ilçesi Barış Mahallesinde TCDD Yaya Üst Geçidi yapı için ihale gerçekleştirildi   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze İlçesi Barış Mahallesinde TCDD hattı üzerinde vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması için TCDD yaya üst geçidi yapım ihalesini gerçekleştirdi. İhaleye 7 firma tekliflerini sundu. Yaya üst geçidinin yer temininden sonra 90 takvim gününde bitirilmesi planlanıyor. 135 TON ÇELİK VE 2 ENGELLİ ASANSÖRÜ Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Gebze ilçesi Barış Mahallesi TCDD Yaya Üst Geçidi 40 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde, toplamda ise 135 ton çelik malzeme kullanılacak. Yapılacak olan yaya üst geçidinde aynı zamanda engelli vatandaşlar için 2 adet engelli asansörü kullanıma sunulacak. Üst geçidin zemininde yürüyenlerin kaymaması için tartanpist malzeme kullanılacak.    FİRMALAR TEKLİFLERİNİ SUNDU İhale kapsamında en yüksek teklifi 2 Milyon113 Bin 655 TL ile Emrah Aybek ve Bu-Kan İnş. Gıda Tic. ve San. Ltd. Şti. ortaklığı verirken, en düşük teklifi 1 milyon 399 bin 534 TL ile Emay Mimar. Mühen. İnş. Nakl. San. ve Tic. Ltd. Şti. sundu. Firma                                                                              Teklif Emrah Aybek + Bu-Kan İnş. Gıda Tic. ve San. Ltd. Şti.                                                                        2. 113. 655 TL Zülfikar Bahadır Çilek – HC İnşaat                            1. 762. 640TL Atlas Bk İnş. Taah. Gıda Akar. Plas. İml. Tic. ve San. Ltd. Şti.                                                                1.689.418 TL Yağışan İnş. Taah. Orm. Ürn. San. Tic. ve Ltd. Şti                                                                   1.825.012 TL Oktay Erim – Erim Yap. ve Tic. Ltd. Şti.                    1.598.452 TL Emay Mimar. Mühen. İnş. Nakl. San. ve Tic. Ltd. Şti.                                                                 1.399.534 Ufuk Çınar – Tasarım İnş. Ltd. Şti                              1.595.985

Gebze ilçesi Barış Mahallesinde TCDD Yaya Üst Geçidi yapı için ihale gerçekleştirildi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze İlçesi Barış Mahallesinde TCDD hattı üzerinde vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması için TCDD yaya üst geçidi yapım ihalesini gerçekleştirdi. İhaleye 7 firma tekliflerini sundu. Yaya üst geçidinin yer temininden sonra 90 takvim gününde bitirilmesi planlanıyor.

135 TON ÇELİK VE 2 ENGELLİ ASANSÖRÜ

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Gebze ilçesi Barış Mahallesi TCDD Yaya Üst Geçidi 40 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde, toplamda ise 135 ton çelik malzeme kullanılacak. Yapılacak olan yaya üst geçidinde aynı zamanda engelli vatandaşlar için 2 adet engelli asansörü kullanıma sunulacak. Üst geçidin zemininde yürüyenlerin kaymaması için tartanpist malzeme kullanılacak.   

FİRMALAR TEKLİFLERİNİ SUNDU

İhale kapsamında en yüksek teklifi 2 Milyon113 Bin 655 TL ile Emrah Aybek ve Bu-Kan İnş. Gıda Tic. ve San. Ltd. Şti. ortaklığı verirken, en düşük teklifi 1 milyon 399 bin 534 TL ile Emay Mimar. Mühen. İnş. Nakl. San. ve Tic. Ltd. Şti. sundu.

Firma                                                                              Teklif

Emrah Aybek + Bu-Kan İnş. Gıda Tic. ve San.

Ltd. Şti.                                                                        2. 113. 655 TL

Zülfikar Bahadır Çilek – HC İnşaat                            1. 762. 640TL

Atlas Bk İnş. Taah. Gıda Akar. Plas. İml. Tic. ve

San. Ltd. Şti.                                                                1.689.418 TL

Yağışan İnş. Taah. Orm. Ürn. San. Tic.

ve Ltd. Şti                                                                   1.825.012 TL

Oktay Erim – Erim Yap. ve Tic. Ltd. Şti.                    1.598.452 TL

Emay Mimar. Mühen. İnş. Nakl. San. ve

Tic. Ltd. Şti.                                                                 1.399.534

Ufuk Çınar – Tasarım İnş. Ltd. Şti                              1.595.985

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.