“Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor”

Siyaset 22.10.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze’de İSU’nun çalışmaları nedeni ile sürekli kesintiye uğrayan sular hakkında bir açıklama yaparak, “20 yılı aşkın zamandır siyasi geleneğinizin yönettiği, alt yapı yatırımlarını anlatmakla bitiremediğiniz Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, yaklaşık 2 aydır Arapçeşme mahallesinde alt yapı yenileme çalışması yapan İSU, Gebze’nin bazı mahallelerine gece saat 24.00’e kadar su verilemeyeceğini açıkladı. Vatandaşlar gibi bu haberi telefonuna gelen kısa mesaj (SMS) ile öğrenen Başkan Uluköylü, yapılan çalışmaların bitmemesini ve su kesintilerinin yaşanmasını eleştirdi. Başkan Uluköylü su kesintisi haberine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Gebze Uçuyor. Uçuş esnasında İSU Genel Müdürlüğü’nden sabah 06.50’de telefonuma gelen mesaj; ‘Gebze ilçesinde yenileme çalışmaları devam eden ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle; Hacı Halil, Osman Yılmaz, Köşklü Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy, Tavşanlı, Mustafapaşa, İstasyon Mahallerinin bir kısmına, Arapçeşme Mahallesinin tamamına 22 Ekim Perşembe (bugün) gece saat 24.00’e kadar su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.’ İSU İLE İLGİLİ GEREKLİ AKSİYONU ALIN İSU tarafından Uçan Gebze’nin, Belediyesi’nin önünde 2 aydır 100-200 metrelik alanda yapılan yenileme çalışması bitirilemediği gibi, yenileme çalışması yapılan alanda arıza meydana geliyor. Buradan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a ve Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’e sesleniyorum; lütfen İSU ile ilgili gerekli aksiyonu alın. Milyon, milyon yerin altına yatırım yaptığınızı gazete manşetlerinden ve yeri geldiğinde de sizlerin beyanlarından biliyoruz. KOCAELİLİ, GEBZELİ VATANDAŞ BUNU HAK ETMİYOR 20 yılı aşkın zamandır siyasi geleneğinizin yönettiği, alt yapı yatırımlarını anlatmakla bitiremediğiniz Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor. Bu çağrıma kayıtsız kalmayın lütfen. Kurumlarınızın başındaki bürokratlarınız basiretsiz tacir gibi hareket ediyor, ancak, o basiretsiz tacir gibi hareket eden bürokratlarınızın, yöneticilerinizin yanlışları işin finalinde sizi müflis tacir durumuna getirecek. Belki düşeceğiniz bu durumu ‘kimsesizlerin kimi olacağız’ şiarıyla yola çıktığınız siyasi geleneğinize, kendinize reva görebilirsiniz ama sizlere bu kentin anahtarlarını yaklaşık yüzde 50 oy oranlarıyla veren Kocaeli halkına, Gebze halkına reva görmeyin. Kocaelili, Gebzeli vatandaş bunu hak etmiyor.”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze’de İSU’nun çalışmaları nedeni ile sürekli kesintiye uğrayan sular hakkında bir açıklama yaparak, “20 yılı aşkın zamandır siyasi geleneğinizin yönettiği, alt yapı yatırımlarını anlatmakla bitiremediğiniz Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, yaklaşık 2 aydır Arapçeşme mahallesinde alt yapı yenileme çalışması yapan İSU, Gebze’nin bazı mahallelerine gece saat 24.00’e kadar su verilemeyeceğini açıkladı. Vatandaşlar gibi bu haberi telefonuna gelen kısa mesaj (SMS) ile öğrenen Başkan Uluköylü, yapılan çalışmaların bitmemesini ve su kesintilerinin yaşanmasını eleştirdi. Başkan Uluköylü su kesintisi haberine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Gebze Uçuyor. Uçuş esnasında İSU Genel Müdürlüğü’nden sabah 06.50’de telefonuma gelen mesaj; ‘Gebze ilçesinde yenileme çalışmaları devam eden ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle; Hacı Halil, Osman Yılmaz, Köşklü Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy, Tavşanlı, Mustafapaşa, İstasyon Mahallerinin bir kısmına, Arapçeşme Mahallesinin tamamına 22 Ekim Perşembe (bugün) gece saat 24.00’e kadar su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.’

İSU İLE İLGİLİ GEREKLİ AKSİYONU ALIN

İSU tarafından Uçan Gebze’nin, Belediyesi’nin önünde 2 aydır 100-200 metrelik alanda yapılan yenileme çalışması bitirilemediği gibi, yenileme çalışması yapılan alanda arıza meydana geliyor. Buradan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a ve Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’e sesleniyorum; lütfen İSU ile ilgili gerekli aksiyonu alın. Milyon, milyon yerin altına yatırım yaptığınızı gazete manşetlerinden ve yeri geldiğinde de sizlerin beyanlarından biliyoruz.

KOCAELİLİ, GEBZELİ VATANDAŞ BUNU HAK ETMİYOR

20 yılı aşkın zamandır siyasi geleneğinizin yönettiği, alt yapı yatırımlarını anlatmakla bitiremediğiniz Gebze’ye bu görüntü hiç yakışmıyor. Bu çağrıma kayıtsız kalmayın lütfen. Kurumlarınızın başındaki bürokratlarınız basiretsiz tacir gibi hareket ediyor, ancak, o basiretsiz tacir gibi hareket eden bürokratlarınızın, yöneticilerinizin yanlışları işin finalinde sizi müflis tacir durumuna getirecek. Belki düşeceğiniz bu durumu ‘kimsesizlerin kimi olacağız’ şiarıyla yola çıktığınız siyasi geleneğinize, kendinize reva görebilirsiniz ama sizlere bu kentin anahtarlarını yaklaşık yüzde 50 oy oranlarıyla veren Kocaeli halkına, Gebze halkına reva görmeyin. Kocaelili, Gebzeli vatandaş bunu hak etmiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.