Gebze'ye Getirilen 78 Kişi Yakalandı!

Gebze 04.11.2017 - 20:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'ye Getirilen 78 Kişi Yakalandı!

Karabük'te, ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen 78 kaçağın yakalandığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada,  Eskipazar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Karabük-Çerkeş Karayolu İsmetpaşa Mahallesi mevkisinde yapılan yol kontrol ve aramada durdurulan H.D yönetimindeki otobüste kaçak göçmen tespit edildiği belirtildi. Göçmenlerin,  Kastamonu'nun  Tosya ilçesinden  Kocaeli'nin  Gebze ilçesine götürülmek istendiğinin belirlendiği ifade edilen açıklamada, 1 kadın, 1'i çocuk olmak üzere 78 kişiden 49'unun  Afganistan, 23'ünün  Pakistan ve 6'sının  Myanmar uyruklu oldukları tespit edildiği kaydedildi. Otobüs sürücüsüne ve araç sahibine 2 bin 37 lira idari para cezası uygulandığı aktarılan açıklamada, olayla ilgili yakalanan bir şüphelinin ve kaçak göçmenlerin işlemlerine adli, mülki makamlar ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüyle koordineli devam edildiği ifade edildi.

Karabük'te, ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen 78 kaçağın yakalandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada,  Eskipazar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Karabük-Çerkeş Karayolu İsmetpaşa Mahallesi mevkisinde yapılan yol kontrol ve aramada durdurulan H.D yönetimindeki otobüste kaçak göçmen tespit edildiği belirtildi.

Göçmenlerin,  Kastamonu'nun  Tosya ilçesinden  Kocaeli'nin  Gebze ilçesine götürülmek istendiğinin belirlendiği ifade edilen açıklamada, 1 kadın, 1'i çocuk olmak üzere 78 kişiden 49'unun  Afganistan, 23'ünün  Pakistan ve 6'sının  Myanmar uyruklu oldukları tespit edildiği kaydedildi.

Otobüs sürücüsüne ve araç sahibine 2 bin 37 lira idari para cezası uygulandığı aktarılan açıklamada, olayla ilgili yakalanan bir şüphelinin ve kaçak göçmenlerin işlemlerine adli, mülki makamlar ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüyle koordineli devam edildiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.