GEBZE’YE GÜZELLİK KATTI

Gebze 11.04.2016 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’YE GÜZELLİK KATTI

Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı'nda inşa edilen Bilim Sanat Merkezi, bahçesine dikilen kırmızı laleleri ile birlikte Gebze'ye güzellik kattı..

6 MAHALLE YARARLANACAK Beylikbağı Mahallesi ile birlikte bölgedeki Mimar Sinan, Ulus, Hürriyet, Cumhuriyet ve Yavuz Selim mahallelerini yakından ilgilendiren Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezi projesine mahalle halkı da sahip çıktı.. ÖZGÜN BİR PROJE Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Beylikbağı'na kazandırılan Bilim Sanat Merkezinin bölgede sosyal ve kültürel hayatı canlandıracak özgün bir proje olduğunu belirterek, "Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi, mimari yapısıyla, içindeki kültürel ve sanatsal donatılarıyla her yaştan insanımıza hizmet verecek çok özgün bir projedir. Proje kapsamında bilgievi, GESMEK sanat atölyeleri, zeka oyunları, kütüphane, kreş ve belediye hizmet birimi yer alacak. 120 kişilik çok amaçlı toplantı salonu, okulların ve derneklerin ihtiyaçlarına cevap verecek" dedi.
Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı'nda inşa edilen Bilim Sanat Merkezi, bahçesine dikilen kırmızı laleleri ile birlikte Gebze'ye güzellik kattı..

6 MAHALLE YARARLANACAK

Beylikbağı Mahallesi ile birlikte bölgedeki Mimar Sinan, Ulus, Hürriyet, Cumhuriyet ve Yavuz Selim mahallelerini yakından ilgilendiren Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezi projesine mahalle halkı da sahip çıktı..

ÖZGÜN BİR PROJE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Beylikbağı'na kazandırılan Bilim Sanat Merkezinin bölgede sosyal ve kültürel hayatı canlandıracak özgün bir proje olduğunu belirterek, "Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi, mimari yapısıyla, içindeki kültürel ve sanatsal donatılarıyla her yaştan insanımıza hizmet verecek çok özgün bir projedir. Proje kapsamında bilgievi, GESMEK sanat atölyeleri, zeka oyunları, kütüphane, kreş ve belediye hizmet birimi yer alacak. 120 kişilik çok amaçlı toplantı salonu, okulların ve derneklerin ihtiyaçlarına cevap verecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.