“Gebze’ye önem veriyorum!”

Gebze 11.09.2019 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze’ye önem veriyorum!”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ünlü, “Gebze’ye önem verdiğimiz için saha çalışmalarımıza buradan başladık” dedi. Ziyaret, MHP Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Kurdoğlu ev sahipliğinde gerçekleşti. Ziyarette konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Saha programlarını bugün başlatmış bulunuyoruz. Seçim yok ama ‘Neden Cumhur İttifakı’ sorusunu vatandaşlara daha iyi anlatmak. Biz hep var olduk var olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyip ilgili birimlere sorunlarını ve taleplerini ileteceğiz. Tamamen çözüm amaçlı vatandaşlarımızın yanına gideceğiz. Biz diğer siyasi partiler gibi göstermelik ziyaretler yapmayız.   HDP İLE AYNI YATAĞA GİRDİLER Gebze’ye önem verdiğimiz için ilk programa buradan başladık. Bugün liderimiz Devlet Bahçeli’nin 100 il, 1000 ilçe çalışmasında ilk yüzün içinde miyiz yoksa bin ilçenin içinde miyiz, önemli olan bu. Sayın ilçe başkanı Musa Yılmaz’a teşekkür ederiz. Samimiyetle HDP ile ittifak yaptıklarını söyledi. Dün bizim söylediklerimiz vatandaşın önüne çıkıyor. İttifak yok denildi ama olan ittifaklar gün yüzüne çıkıyor. MHP’nin en başından beri söylediği buydu. HDP ile aynı yatağa girip seçimlerde çalışma yaptılar. Söylediklerimizin arkasındayız” açıklamasında bulundu. HABER: KÜBRA AKABALI

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ünlü, “Gebze’ye önem verdiğimiz için saha çalışmalarımıza buradan başladık” dedi.

Ziyaret, MHP Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Kurdoğlu ev sahipliğinde gerçekleşti. Ziyarette konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Saha programlarını bugün başlatmış bulunuyoruz. Seçim yok ama ‘Neden Cumhur İttifakı’ sorusunu vatandaşlara daha iyi anlatmak. Biz hep var olduk var olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyip ilgili birimlere sorunlarını ve taleplerini ileteceğiz. Tamamen çözüm amaçlı vatandaşlarımızın yanına gideceğiz. Biz diğer siyasi partiler gibi göstermelik ziyaretler yapmayız.  

HDP İLE AYNI YATAĞA GİRDİLER

Gebze’ye önem verdiğimiz için ilk programa buradan başladık. Bugün liderimiz Devlet Bahçeli’nin 100 il, 1000 ilçe çalışmasında ilk yüzün içinde miyiz yoksa bin ilçenin içinde miyiz, önemli olan bu. Sayın ilçe başkanı Musa Yılmaz’a teşekkür ederiz. Samimiyetle HDP ile ittifak yaptıklarını söyledi. Dün bizim söylediklerimiz vatandaşın önüne çıkıyor. İttifak yok denildi ama olan ittifaklar gün yüzüne çıkıyor. MHP’nin en başından beri söylediği buydu. HDP ile aynı yatağa girip seçimlerde çalışma yaptılar. Söylediklerimizin arkasındayız” açıklamasında bulundu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.