Gebze’ye özel teşekkür!

Gebze 06.12.2017 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye özel teşekkür!

MHP İl başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Teşkilatı’na konuk oldu. Pazar günü gerçekleştirilen Ahmet şafak konserine emeklerinden dolayı Gebze’yi kutlayan Ünlü, yarın mahalle Başkanlarını ziyaret edeceğini açıkladı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’ye geldi. Ünlü, önceki akşam Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Gebze kapalı Spor Salonunda binlerce kişinin katılımıyla başarılı bir konser organizasyonu gerçekleştiren Gebze Teşkilatı’nı kutlayan Ünlü, gösterdikleri emekten ve çalışma azminden dolayı Gebze teşkilatını tebrik etti. Ünlü, 5 Aralık 1934’te Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesine değinirken kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü 5 Aralık 1934’te kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesine ilişkin “5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadını Seçme ve Seçilme hakkına sahip olmuştur. Türk Kadını pek çok Avrupa kadınından çok daha önce bu hakka sahip olmuştur. Büyük Atatürk, Türk kadınlarına büyük önem vermiştir” dedi. MAHALLE BAŞKANLARINI GEZECEK Muhtar ziyaret programlarını sürdüreceklerini ifade eden İl Başkanı Ünlü “Başiskele’de 14.00 ile 15.00 arasında muhtarlarımıza ziyaret gerçekleştireceğiz. Ocak ayının ortalarında Genel Merkez ziyaretimiz olacaktır. Cuma günü Gebze’deki Mahalle Başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Geçtiğimiz Pazar akşamı Ahmet Şafak’la Gebze’de yaptığımız birlik konserinde coşkulu organizasyonu bizlere yaşattıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözlerini kullandı. YERLİOTOMOBİL DESTEĞİ  Yerli otomobil projesi somut hale geldiğini ve gereken proje çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Ünlü, “Yatırımcıları belirlenmiştir. Biz Kocaeli olarak Türkiye’nin dinamosuyuz ve ülkenin  yüzde 22 sanayi yükünü sırtlamış bir şehir olma özelliği taşıyoruz. Bu çerçevede şehir olarak ‘YERLİ OTOMOBİL’ hamlesi için en uygun alt yapıya sahibiz. Dolayısıyla yatırımın şehrimizde gerçekleşmesini ekonomik açıdan önemsiyoruz” diye konuştu.
MHP İl başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Teşkilatı’na konuk oldu. Pazar günü gerçekleştirilen Ahmet şafak konserine emeklerinden dolayı Gebze’yi kutlayan Ünlü, yarın mahalle Başkanlarını ziyaret edeceğini açıkladı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’ye geldi. Ünlü, önceki akşam Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Gebze kapalı Spor Salonunda binlerce kişinin katılımıyla başarılı bir konser organizasyonu gerçekleştiren Gebze Teşkilatı’nı kutlayan Ünlü, gösterdikleri emekten ve çalışma azminden dolayı Gebze teşkilatını tebrik etti. Ünlü, 5 Aralık 1934’te Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesine değinirken kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü 5 Aralık 1934’te kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesine ilişkin “5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadını Seçme ve Seçilme hakkına sahip olmuştur. Türk Kadını pek çok Avrupa kadınından çok daha önce bu hakka sahip olmuştur. Büyük Atatürk, Türk kadınlarına büyük önem vermiştir” dedi.

MAHALLE BAŞKANLARINI GEZECEK

Muhtar ziyaret programlarını sürdüreceklerini ifade eden İl Başkanı Ünlü “Başiskele’de 14.00 ile 15.00 arasında muhtarlarımıza ziyaret gerçekleştireceğiz. Ocak ayının ortalarında Genel Merkez ziyaretimiz olacaktır. Cuma günü Gebze’deki Mahalle Başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Geçtiğimiz Pazar akşamı Ahmet Şafak’la Gebze’de yaptığımız birlik konserinde coşkulu organizasyonu bizlere yaşattıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

YERLİOTOMOBİL DESTEĞİ

 Yerli otomobil projesi somut hale geldiğini ve gereken proje çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Ünlü, “Yatırımcıları belirlenmiştir. Biz Kocaeli olarak Türkiye’nin dinamosuyuz ve ülkenin  yüzde 22 sanayi yükünü sırtlamış bir şehir olma özelliği taşıyoruz. Bu çerçevede şehir olarak ‘YERLİ OTOMOBİL’ hamlesi için en uygun alt yapıya sahibiz. Dolayısıyla yatırımın şehrimizde gerçekleşmesini ekonomik açıdan önemsiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.