Gebze’ye özel ve güzel mekân

Gebze 14.02.2020 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’ye özel ve güzel mekân

Gebze’nin önemli isimlerinden Uğur Aslan, yeni bir mekan açmanın heyecanını yaşıyor. Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyası isimli mekanında Gebzelilere hizmet verecek olan Aslan, Hacı Halil Mahallesindeki mekanın tanıtımını basın mensuplarına yaparken “Güzel bir mekan açmanın mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu. GEBZE BU TADI SEVECEK Gebze’nin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, yeni bir mekanla karşımızda olacak. Cumartesi günü saat 15.00’te resmen açılacak olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyası isimli mekanında Gebzelilere hizmet verecek olan mekanın tanıtımında basın mensuplarıyla bir araya gelen Aslan, “Güzel bir mekan oldu. Gebzelilerin seveceğini düşünüyorum. Künefe ve kahvaltıda iddialıyız. Üç künefe ustamızla hizmet vereceğiz, Gebzeliler bu mekanı sevecek, açılışa herkes davetli” şeklinde konuştu. FARKLILIK KATALIM DEDİK Çocuk oyun alanları, modern mekan, güler yüzlü personel ve daha pek çok seçenekle hizmet vereceklerini kaydeden Aslan, “Gebze’ye bir farklılık katalım dedik. Kahvaltılarımızı Gebzeliler sevecek. Yöresel ürünlerimizle karşınınzdayız. Gebze güzel ve yeni bir mekana kavuşmuş oldu. Gururlu ve mutluyuz. Siz basın mensuplarıyla bir araya gelmek, mekanımızı tanıtmak, bir arada olmak ve kendimizi anlatmak istedim “ ifadesini kullanarak mekanı tanıttı. 

Gebze’nin önemli isimlerinden Uğur Aslan, yeni bir mekan açmanın heyecanını yaşıyor. Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyası isimli mekanında Gebzelilere hizmet verecek olan Aslan, Hacı Halil Mahallesindeki mekanın tanıtımını basın mensuplarına yaparken “Güzel bir mekan açmanın mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

GEBZE BU TADI SEVECEK

Gebze’nin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, yeni bir mekanla karşımızda olacak. Cumartesi günü saat 15.00’te resmen açılacak olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyası isimli mekanında Gebzelilere hizmet verecek olan mekanın tanıtımında basın mensuplarıyla bir araya gelen Aslan, “Güzel bir mekan oldu. Gebzelilerin seveceğini düşünüyorum. Künefe ve kahvaltıda iddialıyız. Üç künefe ustamızla hizmet vereceğiz, Gebzeliler bu mekanı sevecek, açılışa herkes davetli” şeklinde konuştu.

FARKLILIK KATALIM DEDİK

Çocuk oyun alanları, modern mekan, güler yüzlü personel ve daha pek çok seçenekle hizmet vereceklerini kaydeden Aslan, “Gebze’ye bir farklılık katalım dedik. Kahvaltılarımızı Gebzeliler sevecek. Yöresel ürünlerimizle karşınınzdayız. Gebze güzel ve yeni bir mekana kavuşmuş oldu. Gururlu ve mutluyuz. Siz basın mensuplarıyla bir araya gelmek, mekanımızı tanıtmak, bir arada olmak ve kendimizi anlatmak istedim “ ifadesini kullanarak mekanı tanıttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.