GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’ye tam destek

Spor 16.10.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye tam destek

Gebzespor ile Nilüfer Erdemli arasında Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün,  Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Gebze ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor eski başkanlarından Yavuz Unsur ve İlker Çakır, Gebzespor ve Darıca G.B kulüp yöneticileri ile çok sayıda spor adamı takip etti.   Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk de Gebzespor’a destek verdi.   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır karşılaşmayı Darıca G.B Başkan Yardımcısı Furkan Çakır ile birlikte izledi.   Gebze Teknik Üniversitesi Haluk Görgün, karşılaşmayı heyecanla izledi. Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Gebzespor Asbaşkanı Zeki Sarı ile objektiflerimize böyle poz verdi.   Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk heyecan içinde mücadeleyi izledi.

Gebzespor ile Nilüfer Erdemli arasında Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün,  Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Gebze ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor eski başkanlarından Yavuz Unsur ve İlker Çakır, Gebzespor ve Darıca G.B kulüp yöneticileri ile çok sayıda spor adamı takip etti.

 

Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk de Gebzespor’a destek verdi.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker

Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır karşılaşmayı Darıca G.B Başkan Yardımcısı Furkan Çakır ile birlikte izledi.

 

Gebze Teknik Üniversitesi Haluk Görgün, karşılaşmayı heyecanla izledi.

Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Gebzespor Asbaşkanı Zeki Sarı ile objektiflerimize böyle poz verdi.

 

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk heyecan içinde mücadeleyi izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.