19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’ye yeni hal binası geliyor!

Gebze 25.10.2020 - 17:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’ye yeni hal binası geliyor!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Hal Binası yer tahsisi sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve 14. Meslek Komitesi uzun süredir Gebze’nin kanayan yarası olan Gebze Hal Binası için yeni yer tahsisi gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Gebze Hal Binasının mevcut yerinden taşınması ve başka yere alınması da bölge için çok önemli bir kazanım olacak. Hal esnafımıza uygun, gerekli inşaatı yapıp hali de oradan kaldıracağız. Gebze’nin girişi de o manada güzelleşmiş olacak” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür eden Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Uzun süredir bölgemizde yapılması için talep ettiğimiz hal ile ilgili yer tahsisi sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, 14. Meslek Komitemiz ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kentimizin gelişimi adına Galericiler Sitesini de bölgemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Başkan Büyükakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çiler ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Hal Binası yer tahsisi sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve 14. Meslek Komitesi uzun süredir Gebze’nin kanayan yarası olan Gebze Hal Binası için yeni yer tahsisi gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Gebze Hal Binasının mevcut yerinden taşınması ve başka yere alınması da bölge için çok önemli bir kazanım olacak. Hal esnafımıza uygun, gerekli inşaatı yapıp hali de oradan kaldıracağız. Gebze’nin girişi de o manada güzelleşmiş olacak” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür eden Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Uzun süredir bölgemizde yapılması için talep ettiğimiz hal ile ilgili yer tahsisi sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, 14. Meslek Komitemiz ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kentimizin gelişimi adına Galericiler Sitesini de bölgemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Başkan Büyükakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çiler ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.