Gebze’ye yeni kamera sistemleri kuruluyor

Gebze 14.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’ye yeni kamera sistemleri kuruluyor

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze başta olmak üzere kentin farklı ilçelerinde kullanılması için güvenlik kamerası alımı ihalesi gerçekleştirecek.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze başta olmak üzere kentin farklı ilçelerinde kullanılması için güvenlik kamerası alımı ihalesi gerçekleştirecek. İhale 29 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılacak. Gerçekleştirilecek ihalede 48 adet sabit kamera, 18 adet kamera direği, 17 adet hareketli kamera, 17 adet saha dolabı ve bu materyallerin montajı için tümden alım ve yaptırım hizmeti alınacak. 5 İLÇEYE KURULACAK Kent Güvenlik Yönetim Sistemi projesi kapsamında temin edilecek bu kameralar Gebze başta olmak üzere İzmit, Kartepe, Başiskele ve Karamürsel ilçelerine kurulacak. İhale tarihinden itibaren 180 gün içerisinde alınacak yeni kameraların belirlenen noktalara kurulması bekleniyor. Bu güvenlik kameraları sayesinde özellikle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaşanan adli olayları daha rahat takip ederek, yaşanılabilecek suçların önüne geçecek.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze başta olmak üzere kentin farklı ilçelerinde kullanılması için güvenlik kamerası alımı ihalesi gerçekleştirecek.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze başta olmak üzere kentin farklı ilçelerinde kullanılması için güvenlik kamerası alımı ihalesi gerçekleştirecek. İhale 29 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılacak. Gerçekleştirilecek ihalede 48 adet sabit kamera, 18 adet kamera direği, 17 adet hareketli kamera, 17 adet saha dolabı ve bu materyallerin montajı için tümden alım ve yaptırım hizmeti alınacak.

5 İLÇEYE KURULACAK

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi projesi kapsamında temin edilecek bu kameralar Gebze başta olmak üzere İzmit, Kartepe, Başiskele ve Karamürsel ilçelerine kurulacak. İhale tarihinden itibaren 180 gün içerisinde alınacak yeni kameraların belirlenen noktalara kurulması bekleniyor. Bu güvenlik kameraları sayesinde özellikle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaşanan adli olayları daha rahat takip ederek, yaşanılabilecek suçların önüne geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.