19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’ye yıldız yağacak

Spor 29.05.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye yıldız yağacak

Bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B formalarını terleten, bölgemizin unutulmaz futbolcularından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in ortaklaşa çalıştırdığı Gebze 75.Yıl Halı Saha Tesisleri, bu yıl da Ramazan ayında muhteşem bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. 35 yaş üstünden oluşan yıldızların mücadele edeceği 2.Ramazan Olgunlar Turnuvası muhteşem bir açılış töreniyle start alacak. Açılışa Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarının yanı sıra, birbirinden önemli isimler katılacak. ÖNCE İFTAR SONRA AÇILIŞ Türkiye’nin önde gelen camialarında forma terleten, Türk futbolunda derin izler bırakan futbolculardan Sinan Kaloğlu, Levent Kartop, Kaan Dobra, Burak Akdiş, Hasan Yiğit, Timuçin Beyazıt, Taner Gülleri, Kemal Aslan ve Veysel Cihan gibi isimlerin yanı sıra, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve ulusal basının başarılı spor muhabirlerinden Hakan Gündoğar da açılışa katılacak. Beybaba Çiftliği’nde düzenlenecek olan iftar programında bir araya gelecek olan yıldızlar, bugün saat 22.30’da ise 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde başlayacak olan turnuvanın açılışına katılacak.      

Bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B formalarını terleten, bölgemizin unutulmaz futbolcularından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in ortaklaşa çalıştırdığı Gebze 75.Yıl Halı Saha Tesisleri, bu yıl da Ramazan ayında muhteşem bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. 35 yaş üstünden oluşan yıldızların mücadele edeceği 2.Ramazan Olgunlar Turnuvası muhteşem bir açılış töreniyle start alacak. Açılışa Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarının yanı sıra, birbirinden önemli isimler katılacak.

ÖNCE İFTAR SONRA AÇILIŞ

Türkiye’nin önde gelen camialarında forma terleten, Türk futbolunda derin izler bırakan futbolculardan Sinan Kaloğlu, Levent Kartop, Kaan Dobra, Burak Akdiş, Hasan Yiğit, Timuçin Beyazıt, Taner Gülleri, Kemal Aslan ve Veysel Cihan gibi isimlerin yanı sıra, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve ulusal basının başarılı spor muhabirlerinden Hakan Gündoğar da açılışa katılacak. Beybaba Çiftliği’nde düzenlenecek olan iftar programında bir araya gelecek olan yıldızlar, bugün saat 22.30’da ise 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde başlayacak olan turnuvanın açılışına katılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.