19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’yi Cimbom da durduramadı 2-1

Spor 01.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’yi Cimbom da durduramadı 2-1

Marmara Masterler Ligi’nde gösterdiği harika performansla parmak ısırtan Gebze Masterler, dün Çayırova Kuştepe Stadı’nda konuk ettiği Galatasaray Liseli Veteranlar takımı Ufuk Meyvacı’nın golleriyle 2-1 yenerek namağlup ünvanını devam ettirdi.

Çayırova Kuştepe Stadı’nda adeta buz gibi bir havada oynanan maçta futboluyla spor severlerin içini ısıtan Gebze Masterler takımı, Galatasaray karşısında oldukça etkili bir futbol oynadı. Sayısız gol fırsatını cömertçe harcayan ve bir de penaltı atışından faydalanamayan Gebze’nin eskimeyen yıldızları skora yansımasa da rahat bir galibiyet elde etti. KOCABEY DÜDÜK ÇALDI Bölgemizin başarılı hakemlerinden Ömer Kocabey’in yönettiği maçta her iki takım futbolcuları da centilmenlikten ödün vermezken, hakem Kocabey gösterdiği yönetimle bir kez daha alkış topladı. Pozisyonları çok iyi süzerek yerinde kararlar veren Kocabey, maçın centilmence geçmesine etki etti. YILDIZ İSİMLER DİNLENDİRİLDİ Mehmet Akdemir, Murat Erensoy ve birbirinden önemli isimleri dinlendiren Teknik Direktör Düzgün Şimşek’in bu isimleri Pendik Masterler maçına sakladığı öğrenildi. Geniş kadrosunu en iyi şekilde kullanmaya çalışan Şimşek, yaptığı doğru rotasyonlarla tam not aldı. ERENSOY: ÇOK EĞLENİYORUZ Gebze Masterler’in kurucusu ve takım kaptanı Murat Erensoy yaptığı açıklamada, ‘’Galatasaraylı dostları ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gerçek dostluk ve spor gecesi yaşadık. Her zaman dediğimiz gibi, skor değil spor. Biz yaptığımız en iyi şeyi yapıyoruz spor yapıyoruz ve çok eğleniyoruz’’dedi.       Galatasaray Liseli Veteranlar         Ömer Kocabey başarılı bir yönetim gösterdi.       Takım kaptanları, maçın hakemleriyle birlikte objektiflerimize böyle poz verdi.        Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın da keyifli maçı izleyenler arasındaydı.         Çayırovaspor’un Balıkesirli malzemecisi Metin Top, Balıkesirli Mücahit Sak’a Balıeksirspor forması hediye etti.         Marmara Masterler Ligi Kurucusu İbrahim Ardal’ın Gebze Masterler kaptanı Murat Erensoy’la samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.           Mücadeleyi önde gelen spor adamları da takip ettiler.
Marmara Masterler Ligi’nde gösterdiği harika performansla parmak ısırtan Gebze Masterler, dün Çayırova Kuştepe Stadı’nda konuk ettiği Galatasaray Liseli Veteranlar takımı Ufuk Meyvacı’nın golleriyle 2-1 yenerek namağlup ünvanını devam ettirdi.

Çayırova Kuştepe Stadı’nda adeta buz gibi bir havada oynanan maçta futboluyla spor severlerin içini ısıtan Gebze Masterler takımı, Galatasaray karşısında oldukça etkili bir futbol oynadı. Sayısız gol fırsatını cömertçe harcayan ve bir de penaltı atışından faydalanamayan Gebze’nin eskimeyen yıldızları skora yansımasa da rahat bir galibiyet elde etti.

KOCABEY DÜDÜK ÇALDI

Bölgemizin başarılı hakemlerinden Ömer Kocabey’in yönettiği maçta her iki takım futbolcuları da centilmenlikten ödün vermezken, hakem Kocabey gösterdiği yönetimle bir kez daha alkış topladı. Pozisyonları çok iyi süzerek yerinde kararlar veren Kocabey, maçın centilmence geçmesine etki etti.

YILDIZ İSİMLER DİNLENDİRİLDİ

Mehmet Akdemir, Murat Erensoy ve birbirinden önemli isimleri dinlendiren Teknik Direktör Düzgün Şimşek’in bu isimleri Pendik Masterler maçına sakladığı öğrenildi. Geniş kadrosunu en iyi şekilde kullanmaya çalışan Şimşek, yaptığı doğru rotasyonlarla tam not aldı.

ERENSOY: ÇOK EĞLENİYORUZ

Gebze Masterler’in kurucusu ve takım kaptanı Murat Erensoy yaptığı açıklamada, ‘’Galatasaraylı dostları ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gerçek dostluk ve spor gecesi yaşadık. Her zaman dediğimiz gibi, skor değil spor. Biz yaptığımız en iyi şeyi yapıyoruz spor yapıyoruz ve çok eğleniyoruz’’dedi.

 

 

 

Galatasaray Liseli Veteranlar

 

 

 

 

Ömer Kocabey başarılı bir yönetim gösterdi.

 

 

 

Takım kaptanları, maçın hakemleriyle birlikte objektiflerimize böyle poz verdi.

 

 

 

 Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın da keyifli maçı izleyenler arasındaydı.

 

 

 

 

Çayırovaspor’un Balıkesirli malzemecisi Metin Top, Balıkesirli Mücahit Sak’a Balıeksirspor forması hediye etti.

 

 

 

 

Marmara Masterler Ligi Kurucusu İbrahim Ardal’ın Gebze Masterler kaptanı Murat Erensoy’la samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

 

Mücadeleyi önde gelen spor adamları da takip ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.