19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘GEBZE’Yİ KAZANACAĞIZ!’

Gebze 14.12.2018 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘GEBZE’Yİ KAZANACAĞIZ!’

Beylikbağı’ndan MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a yoğun ilgi!

MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Beylikbağı’nda muhteşem bir sevgiyle karşılandı. Bölge başkanlığı tarafından ağırlanan Çakır ve Taşdemir, Gebze’yi kazanacaklarını söyledi.  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve Belediye Başkan Adayı Serap Çakır önceki gün Beylikbağı Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adayı Çakır’a bölge vatandaşları tarafından ilgi yoğun olurken,  “Serap Çakır Gelecek Gebze Güzelleşecek” sloganları ve meşaleler ile karşılanarak sevgi gösterilerinde bulundular. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır’ın da katıldığı programda, MHP’liler Bölgenin sorunlarını beklentilerini dinlediler. BEYLİKBAĞI “MHP” DİYOR MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır Beylikbağı Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette bölge halkının yoğun ilgisi karşılaşan Çakır’a, dakikalarca tezahürat edildi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ziyaretin olumlu geçtiğini belirterek, “Bugün ziyaret noktamızda Beylikbağı Bölge Başkanlığımız vardı. Hem bölge başkanlığımız hem de Beylikbağı halkı tarafından Gebze Belediye Başkan Adayımız Serap Çakır Hanımefendi yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Bu da bizi oldukça memnun etti. Gördük ki Beylikbağı halkı MHP’yi istiyor. Üç Hilalli Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikip Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz” dedi ARTIK GEBZE’DE MHP ZAMANI Açıklamalarını sürdüren Taşdemir: “Vatandaşlarımızın dakikalar süren tezahüratı ile görüyoruz ki “Üç Hilalli Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikip Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz inancımızı da perçinleştirdiler. Böylesi anlamlı bir akşam için başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız ve Bölge Başkanımız Sayın Hamdi Bayram ile Yönetimine Teşekkür ediyoruz. MHP varsa Umut vardır, MHP varsa Çare vardır, Artık Gebze’de MHP Zamanı. Beylikbağı Bölge Başkanımız Sayın Hamdi Bayram ve Yönetimine yoğun katılımlı program için Teşekkür ederiz.” dedi.
Beylikbağı’ndan MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a yoğun ilgi!

MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Beylikbağı’nda muhteşem bir sevgiyle karşılandı. Bölge başkanlığı tarafından ağırlanan Çakır ve Taşdemir, Gebze’yi kazanacaklarını söyledi. 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve Belediye Başkan Adayı Serap Çakır önceki gün Beylikbağı Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adayı Çakır’a bölge vatandaşları tarafından ilgi yoğun olurken,  “Serap Çakır Gelecek Gebze Güzelleşecek” sloganları ve meşaleler ile karşılanarak sevgi gösterilerinde bulundular. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır’ın da katıldığı programda, MHP’liler Bölgenin sorunlarını beklentilerini dinlediler.

BEYLİKBAĞI “MHP” DİYOR

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır Beylikbağı Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette bölge halkının yoğun ilgisi karşılaşan Çakır’a, dakikalarca tezahürat edildi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ziyaretin olumlu geçtiğini belirterek, “Bugün ziyaret noktamızda Beylikbağı Bölge Başkanlığımız vardı. Hem bölge başkanlığımız hem de Beylikbağı halkı tarafından Gebze Belediye Başkan Adayımız Serap Çakır Hanımefendi yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Bu da bizi oldukça memnun etti. Gördük ki Beylikbağı halkı MHP’yi istiyor. Üç Hilalli Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikip Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz” dedi

ARTIK GEBZE’DE MHP ZAMANI

Açıklamalarını sürdüren Taşdemir: “Vatandaşlarımızın dakikalar süren tezahüratı ile görüyoruz ki “Üç Hilalli Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikip Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz inancımızı da perçinleştirdiler. Böylesi anlamlı bir akşam için başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız ve Bölge Başkanımız Sayın Hamdi Bayram ile Yönetimine Teşekkür ediyoruz. MHP varsa Umut vardır, MHP varsa Çare vardır, Artık Gebze’de MHP Zamanı. Beylikbağı Bölge Başkanımız Sayın Hamdi Bayram ve Yönetimine yoğun katılımlı program için Teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.