19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze zabıtası iş başında

Gebze 24.12.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze zabıtası iş başında

1783 işyeri denetlendi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 2017 yılı içerisinde Gebzelilerin daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürdü. Gebze zabıtası tarafından yıl içerisinde 1783 işyeri denetlendi Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017 yılı içerisinde Gebzelilerin daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürdü. Mesai kavramı olmaksızın resmi tatil günlerinde bile görevinin başında olan zabıta ekipleri, Gebzelilerin huzur ve mutluluğu için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesine bağlı zabıta müdürlüğü ekipleri hem vatandaşların hem de esnafın talepleri doğrultusunda denetlemeler gerçekleştiriyor. 1783 İŞYERİ DENETLENDİ Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri 2017 yılı içerisinde 896 sıhhi, 135 umuma açık ve 752 gayri sıhhi işyerinin denetimini gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde 28 izinsiz iş yeri ticaret ve sanat icrasından men edildi. Ekipler 2017 yılı içerisinde dilenci ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarda 1338 kişi dilencilik faaliyetinden; belediyenin yetkili olduğu sokak, meydan, pazar, iskele, köprü, araç ve yaya üst geçitleri, han ve pasaj gibi umumi açık binaların girişleri ve park alanlarını izinsiz işgal eden 2 bin 449 seyyar satıcı faaliyetten men edildi.  Pazar yerlerindeki yönetmenlik uygulanarak 5 bin 397 pazar esnafını denetleyen ekiplerce, pazarın nizam ve intizamını bozan 28 pazarcı hakkında yasal işlem uygulandı. ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde yaptığı denetimlerin yanı sıra ilköğretim çağındaki çocuklara da trafik kuralları eğitimleri veriyor. 2017 yılı içerisinde Gebze Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, 5601 ilköğretim 4. sınıfa giden çocuğa trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitimlerde çocuklara trafikte uymaları gereken kuralları öğrenirken trafik eğitim parkında oldukça güzel bir günde geçirmiş oldu. Amaçlarının Gebze’yi daha güzel daha yaşanılabilir bir kent yapmak olduğunu ifade eden zabıta müdürlüğü yetkilileri yeni ekip arkadaşlarıyla Gebze’ye ve Gebzelilere hizmet etmeye devam ediyor.
1783 işyeri denetlendi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 2017 yılı içerisinde Gebzelilerin daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürdü. Gebze zabıtası tarafından yıl içerisinde 1783 işyeri denetlendi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017 yılı içerisinde Gebzelilerin daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürdü. Mesai kavramı olmaksızın resmi tatil günlerinde bile görevinin başında olan zabıta ekipleri, Gebzelilerin huzur ve mutluluğu için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesine bağlı zabıta müdürlüğü ekipleri hem vatandaşların hem de esnafın talepleri doğrultusunda denetlemeler gerçekleştiriyor.

1783 İŞYERİ DENETLENDİ

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri 2017 yılı içerisinde 896 sıhhi, 135 umuma açık ve 752 gayri sıhhi işyerinin denetimini gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde 28 izinsiz iş yeri ticaret ve sanat icrasından men edildi. Ekipler 2017 yılı içerisinde dilenci ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarda 1338 kişi dilencilik faaliyetinden; belediyenin yetkili olduğu sokak, meydan, pazar, iskele, köprü, araç ve yaya üst geçitleri, han ve pasaj gibi umumi açık binaların girişleri ve park alanlarını izinsiz işgal eden 2 bin 449 seyyar satıcı faaliyetten men edildi.  Pazar yerlerindeki yönetmenlik uygulanarak 5 bin 397 pazar esnafını denetleyen ekiplerce, pazarın nizam ve intizamını bozan 28 pazarcı hakkında yasal işlem uygulandı.

ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde yaptığı denetimlerin yanı sıra ilköğretim çağındaki çocuklara da trafik kuralları eğitimleri veriyor. 2017 yılı içerisinde Gebze Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, 5601 ilköğretim 4. sınıfa giden çocuğa trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitimlerde çocuklara trafikte uymaları gereken kuralları öğrenirken trafik eğitim parkında oldukça güzel bir günde geçirmiş oldu. Amaçlarının Gebze’yi daha güzel daha yaşanılabilir bir kent yapmak olduğunu ifade eden zabıta müdürlüğü yetkilileri yeni ekip arkadaşlarıyla Gebze’ye ve Gebzelilere hizmet etmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.