19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Zabıtasından Vatandaşlara Uyarı

Gebze 13.04.2018 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Zabıtasından Vatandaşlara Uyarı

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, semt pazarlarında denetimler yaparak vatandaşları aldıkları ürünleri pazarların başında ve sonunda bulunan ücretsiz tartılarla tekrar tartmaları konusunda uyardı.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda alış veriş yapabilmeleri, pazarın nizam ve intizamını sağlamaya yönelik denetlemeler gerçekleştiriyor. Zabıta ekipleri dün Gebze’nin en eski ve en büyük pazarlarından, Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde kurulan Cuma Pazarı’nda denetimlerde ve uyarılarda bulundu. Ekipler yapılan denetimlerde kurallara uymayan esnafa 5957 sayılı kanun ve pazar yerleri hakkında yönetmelik gereği yasal işlem yapıldığını belirtti. Yapılan denetimlerin süreceği bilgisini veren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların gördükleri olumsuzlukları Alo 153 Zabıta hattını arayarak bildirmelerini istedi. Zabıta ekipleri, pazarda kullanılan her türlü ölçü ve tartı aletlerinin ayar ve muayenelerinin yapılması için çağrıda bulunuldu.
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, semt pazarlarında denetimler yaparak vatandaşları aldıkları ürünleri pazarların başında ve sonunda bulunan ücretsiz tartılarla tekrar tartmaları konusunda uyardı.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda alış veriş yapabilmeleri, pazarın nizam ve intizamını sağlamaya yönelik denetlemeler gerçekleştiriyor. Zabıta ekipleri dün Gebze’nin en eski ve en büyük pazarlarından, Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde kurulan Cuma Pazarı’nda denetimlerde ve uyarılarda bulundu. Ekipler yapılan denetimlerde kurallara uymayan esnafa 5957 sayılı kanun ve pazar yerleri hakkında yönetmelik gereği yasal işlem yapıldığını belirtti. Yapılan denetimlerin süreceği bilgisini veren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların
gördükleri olumsuzlukları Alo 153 Zabıta hattını arayarak bildirmelerini istedi. Zabıta ekipleri, pazarda kullanılan her türlü ölçü ve tartı aletlerinin ayar ve muayenelerinin yapılması için çağrıda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.