Gebze onları da unutmadı

Gebze 06.01.2015 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze onları da unutmadı

Gebze Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve gönüllü hayvan dostları, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması, hem de yemek bırakıyor.

SOĞUKTA AÇ KALMIYORLAR Gebze Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti. Veteriner işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Balçık, Mollafenari, Pelitli, Cumaköy, Denizli göletinin yanı sıra kentin belirli noktalarında günlük çalışma yapıyor. Belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve yiyecek veren Gebze Belediyesi veterinerlik ekipleri, sıcakların düşmesi ve kar yağışıyla çalışmalarına hız verdi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması, hem de yemek bırakıyor. KAPILARIN ÖNÜNE MAMA KABI BIRAKIN Öncelikle otel, lokanta, restoran ve yemek üretim tesisleri gibi işletmeleri gezerek yiyecek atıklarını toplayan ekipler; bunları kedi ve köpeklerin yemesi için bırakıyor. Bu çalışmayla hem yemekler çöpe atılarak israf edilmesi önleniyor hem de hayvanların aç kalması engelleniyor. Yoğun kar yağışı altında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için evlerinin ve iş yerlerinin önlerine mama ve su kabı bırakmaları çağrısında bulunan veteriner işleri müdürlüğü yetkilileri çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Gebze Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve gönüllü hayvan dostları, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması, hem de yemek bırakıyor.

SOĞUKTA AÇ KALMIYORLAR

Gebze Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti. Veteriner işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Balçık, Mollafenari, Pelitli, Cumaköy, Denizli göletinin yanı sıra kentin belirli noktalarında günlük çalışma yapıyor. Belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve yiyecek veren Gebze Belediyesi veterinerlik ekipleri, sıcakların düşmesi ve kar yağışıyla çalışmalarına hız verdi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması, hem de yemek bırakıyor.

KAPILARIN ÖNÜNE MAMA KABI BIRAKIN

Öncelikle otel, lokanta, restoran ve yemek üretim tesisleri gibi işletmeleri gezerek yiyecek atıklarını toplayan ekipler; bunları kedi ve köpeklerin yemesi için bırakıyor. Bu çalışmayla hem yemekler çöpe atılarak israf edilmesi önleniyor hem de hayvanların aç kalması engelleniyor. Yoğun kar yağışı altında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için evlerinin ve iş yerlerinin önlerine mama ve su kabı bırakmaları çağrısında bulunan veteriner işleri müdürlüğü yetkilileri çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

IMG-20150106-WA0003.jpg görüntüleniyor
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.