19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzedüğün Dergisi İdev’de!

Gebze 22.03.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzedüğün Dergisi İdev’de!

“Kocaeli’nin ilk ve tek düğün dergisi” Gebzedüğün, Kocaeli Evlilik Fuarı olarak bilinen İdev İdeal Ev ve Konut Fuarında

“Kocaeli’nin ilk ve tek düğün dergisi” Gebzedüğün, Kocaeli Evlilik Fuarı olarak bilinen İdev İdeal Ev ve Konut Fuarında Gebze ve Kocaeli’nin Start Up olarak değerlendirilen ilk yeni girişim projesi “Gebzedüğün” Kocaeli’nin tüm ilçelerinden gelen düğün sektörünün değerli firmalarının katıldığı, “Ben bilmem eşim bilir” tv programı ile bilinen Ufuk Özkan, Youtuber Oğuzhan Uğur ve Ünlü mankenlerin katıldığı Wedding Show 2018 defilesinin de içinde bulunduğu İdeal Ev ve Evlilik Fuarı’nda tüm Kocaeli’nin beğenisine sunuluyor. Evlilik Fuarı 21-25 Mart tarihlerinde Kocaeli Uluslararası Fuar Alanında sizleri bekliyor. Gebzedüğün Dergisi Kreatif Direktörü ve Kurucusu Musa GÜN “Gebzedüğün dergisi olarak 2. Sayımızda tüm Kocaeli’de olmayı amaçlıyorduk. Bunun için çok güzel bir fırsat olan Kocaeli Evlilik Fuarı’nda olmak bizlere oldukça heyecan veriyor. Tüm Gebzelileri ve Kocaeli halkını Salon B bölümünde Gebzedüğün bölümüne bekliyoruz. İlk sayısını 14 Şubat’ta tüm Gebzelilerle buluşturan “Gebzedüğün Dergisi” 2. Sayısı ile ilk olarak Kocaeli Evlilik Fuarı’nda sonra 1 Nisan’da tüm Kocaeli’de sizlerle..
“Kocaeli’nin ilk ve tek düğün dergisi” Gebzedüğün, Kocaeli Evlilik Fuarı olarak bilinen İdev İdeal Ev ve Konut Fuarında

“Kocaeli’nin ilk ve tek düğün dergisi” Gebzedüğün, Kocaeli Evlilik Fuarı olarak bilinen İdev İdeal Ev ve Konut Fuarında

Gebze ve Kocaeli’nin Start Up olarak değerlendirilen ilk yeni girişim projesi “Gebzedüğün” Kocaeli’nin tüm ilçelerinden gelen düğün sektörünün değerli firmalarının katıldığı, “Ben bilmem eşim bilir” tv programı ile bilinen Ufuk Özkan, Youtuber Oğuzhan Uğur ve Ünlü mankenlerin katıldığı Wedding Show 2018 defilesinin de içinde bulunduğu İdeal Ev ve Evlilik Fuarı’nda tüm Kocaeli’nin beğenisine sunuluyor. Evlilik Fuarı 21-25 Mart tarihlerinde Kocaeli Uluslararası Fuar Alanında sizleri bekliyor.

Gebzedüğün Dergisi Kreatif Direktörü ve Kurucusu Musa GÜN “Gebzedüğün dergisi olarak 2. Sayımızda tüm Kocaeli’de olmayı amaçlıyorduk. Bunun için çok güzel bir fırsat olan Kocaeli Evlilik Fuarı’nda olmak bizlere oldukça heyecan veriyor. Tüm Gebzelileri ve Kocaeli halkını Salon B bölümünde Gebzedüğün bölümüne bekliyoruz.

İlk sayısını 14 Şubat’ta tüm Gebzelilerle buluşturan “Gebzedüğün Dergisi” 2. Sayısı ile ilk olarak Kocaeli Evlilik Fuarı’nda sonra 1 Nisan’da tüm Kocaeli’de sizlerle..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.