19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli 3 oda başkanı istifa etti!

Gebze 25.05.2018 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli 3 oda başkanı istifa etti!

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gebze Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Kahveciler Odası Başkanları başkan vekilliği verilmemesinden dolayı Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerinden Gebze’ye haksızlık yapıldığını söyleyerek istifa etti.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 13 Mayıs’ta 39. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan genel kurulun ardından Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Yönetim Kurulunun Asil Üyeliğine Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Gebze Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu seçilmişti. GEBZE’YE HAKSIZLIK YAPILIYOR Ancak 3 oda başkanı da Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin başkan vekilliğinin Gebze’ye verilmemesinden dolayı istifa ettiler. Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerinden istifa eden 3 oda başkanı yaptıkların ortak basın açıklamasında şunları ifade ettiler; “Kocaeli batı yakasına hiçbir zaman değer verilmediği ve Gebze’ye haksızlık yapıldığı gerekçesiyle Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerimizden istifa ettik. 4 yıl çabuk geçer. OYUNU ALIP UNUTMAYACAK Gebze’nin 8 odası var. 62 delegesi bulunan Gebze’ye yapılan bu haksızlığa boyun eğemezdik. Bizler orada Gebze’yi temsilen seçildik. Geçmişten bugüne Gebze delegesi Kocaeli’nde her zaman seçim kazanmıştır. Bu maksatla bu tepkiden sonra kimse Gebze oda başkanlarının oyunu alıp unutmayacak. Aynı lobi siyasetten spora en büyük desteği Gebze’den alıp yok saymaktadır. Artık buna dur demenin zamanı geldi de geçti.” şeklinde görüş belirttiler.
Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gebze Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Kahveciler Odası Başkanları başkan vekilliği verilmemesinden dolayı Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerinden Gebze’ye haksızlık yapıldığını söyleyerek istifa etti.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 13 Mayıs’ta 39. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan genel kurulun ardından Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Yönetim Kurulunun Asil Üyeliğine Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Gebze Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu seçilmişti.

GEBZE’YE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Ancak 3 oda başkanı da Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin başkan vekilliğinin Gebze’ye verilmemesinden dolayı istifa ettiler. Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerinden istifa eden 3 oda başkanı yaptıkların ortak basın açıklamasında şunları ifade ettiler; “Kocaeli batı yakasına hiçbir zaman değer verilmediği ve Gebze’ye haksızlık yapıldığı gerekçesiyle Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki görevlerimizden istifa ettik. 4 yıl çabuk geçer.

OYUNU ALIP UNUTMAYACAK

Gebze’nin 8 odası var. 62 delegesi bulunan Gebze’ye yapılan bu haksızlığa boyun eğemezdik. Bizler orada Gebze’yi temsilen seçildik. Geçmişten bugüne Gebze delegesi Kocaeli’nde her zaman seçim kazanmıştır. Bu maksatla bu tepkiden sonra kimse Gebze oda başkanlarının oyunu alıp unutmayacak. Aynı lobi siyasetten spora en büyük desteği Gebze’den alıp yok saymaktadır. Artık buna dur demenin zamanı geldi de geçti.” şeklinde görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.