GEBZELİ ANNE BABA DÖRDÜZLERE SEVİNEMEDİ

Gebze 15.02.2016 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZELİ ANNE BABA DÖRDÜZLERE SEVİNEMEDİ

Gebze'de 13 yıl sonra dördüz bebek sahibi olan çift anne baba olduğuna fazla sevinemedi. Ekonomik sorunlarla boğuşan aile çocuklarının bakım masrafları için destek bekliyor.

Gebze'de 13 yıl sonra dördüz sahibi olan ve hastanede tedavileri devam eden bebeklerinin sağlığına kavuşmasını dört gözle bekleyen çift, bir yandan da çocuklarının bakım masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşünüyor. Baba Türkyılmaz, "Evimiz kira, bir süredir çalışmıyorum. Şu an maddi kaynağım olmadığı için hiçbir şeyi karşılayamıyorum" dedi.Baba Hüseyin Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, Gebze'de özel bir hastanede tüp bebek tedavisiyle eşinin Miraç, Behiç, Aras ve Çınar adını verdikleri dördüzlerini dünyaya getirdiğini söyledi. Eşinin hamilelik döneminde çalıştığı fabrikada işten çıkarıldığını ifade eden Türkyılmaz, 11 Ocak'ta dünyaya gelen dördüzlerinin hastane masraflarının bir bölümünü işsizlik sigortası sayesinde karşılayabildiklerini kaydetti. "İşsizim, iş istiyorum" Bakım masraflarının karşılanabilmesi için hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getiren Türkyılmaz, şöyle konuştu: ''13 yıldır çocuğum olmuyordu, tüp bebek tedavisiyle bebeklerim oldu. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin. Doktorumuz Koray Özbay ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum, burada her şey çok güzel ama işsizim, iş istiyorum. Evimiz kira, bir süredir çalışmıyorum. Şu an maddi kaynağım olmadığı için hiçbir şeyi karşılayamıyorum. 4 çocuğuma bakabilmek için hayırseverlerin yardımına muhtaç kaldık."Türkyılmaz, 29 haftalıkken dünyaya gelen çocuklarının erken doğdukları için yenidoğan yoğun bakım ünitesinde takip ve gözetim altında tutulduğunu, bebeklerini kucağına alacağı günü dört gözle beklediklerini sözlerine ekledi.
Gebze'de 13 yıl sonra dördüz bebek sahibi olan çift anne baba olduğuna fazla sevinemedi. Ekonomik sorunlarla boğuşan aile çocuklarının bakım masrafları için destek bekliyor.

Gebze'de 13 yıl sonra dördüz sahibi olan ve hastanede tedavileri devam eden bebeklerinin sağlığına kavuşmasını dört gözle bekleyen çift, bir yandan da çocuklarının bakım masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşünüyor. Baba Türkyılmaz, "Evimiz kira, bir süredir çalışmıyorum. Şu an maddi kaynağım olmadığı için hiçbir şeyi karşılayamıyorum" dedi.Baba Hüseyin Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, Gebze'de özel bir hastanede tüp bebek tedavisiyle eşinin Miraç, Behiç, Aras ve Çınar adını verdikleri dördüzlerini dünyaya getirdiğini söyledi.

Eşinin hamilelik döneminde çalıştığı fabrikada işten çıkarıldığını ifade eden Türkyılmaz, 11 Ocak'ta dünyaya gelen dördüzlerinin hastane masraflarının bir bölümünü işsizlik sigortası sayesinde karşılayabildiklerini kaydetti.

"İşsizim, iş istiyorum"

Bakım masraflarının karşılanabilmesi için hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getiren Türkyılmaz, şöyle konuştu:

''13 yıldır çocuğum olmuyordu, tüp bebek tedavisiyle bebeklerim oldu. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin. Doktorumuz Koray Özbay ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum, burada her şey çok güzel ama işsizim, iş istiyorum. Evimiz kira, bir süredir çalışmıyorum. Şu an maddi kaynağım olmadığı için hiçbir şeyi karşılayamıyorum. 4 çocuğuma bakabilmek için hayırseverlerin yardımına muhtaç kaldık."Türkyılmaz, 29 haftalıkken dünyaya gelen çocuklarının erken doğdukları için yenidoğan yoğun bakım ünitesinde takip ve gözetim altında tutulduğunu, bebeklerini kucağına alacağı günü dört gözle beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.