Gebzeli anneler için yeni bir spor merkezi daha

Gebze 10.04.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli anneler için yeni bir spor merkezi daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gebze Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında Mustafa Paşa Mahallesinde yeni bir spor merkezinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı

            Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve Gebze Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında Mustafapaşa Mahallesi’nde yeni bir spor merkezi daha açıldı. Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, AK Parti İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. HER MAHALLEMİZİ KAPSAYACAK Spor Merkezi açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Büyükşehir Belediyesi olarak Gebze Belediyesi olarak, alt yapı üst yapı çalışmalarımız her zaman olduğu gibi devam ediyor. Ama asıl görevimiz ,bu hizmetlerin korunması ve sosyal kültürel hizmetler sunmak. Bugün burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz “Evden Okula Haydi Anneler Spora” spor merkezinin açılışını Mustafapaşa Mahallemi’zde gerçekleştiriyoruz. Gebze’mizde farklı mahallerde açtığımız bu merkezlerin sayısı yediye ulaştı inşallah bu sayıyı daha da artacak ve her mahallemizi kapsayacak. Spor hayatımızın her alanında oldukça önemli bir yere sahip ve hayatımızın her alanına sokmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. HER ALANDA DESTEKLİYORUZ Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamlarını ileterek başladı. Özak, “Türkiye’nin nüfusu yaklaşık olarak 80 milyon ve yapılan araştırmalara göre 20 milyon kişi obezite ile karşı karşıya. Ve Kocaeli’nde yapılan bir araştırmada nüfusun yüzde on ikisine obezite teşhisi konulduğunu üzülerek belirtiyorum. Hayat hareket ile başlar hareketin bittiği noktada ölüm gelir. Bu anlamda da hayatımızın her anını aktivitelerle sürdürmemiz gerekiyor. Sağlıklı insanların en önemli ortak özellikleri egzersiz yapması spor yapmasıdır. Bizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı yaşamı her alanda destekliyoruz” ifadelerini kullandı. AÇLIŞ KURDELESİNİ PROTOKOL KESTİ Konuşmaların ardından açılış kurdelesini protokol üyeleri hep birlikte kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından merkezi gezen Başkanlar merkez hakkında Milli Sporcu Nagihan Malkoç’tan bilgi aldı. Açılış töreni hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gebze Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında Mustafa Paşa Mahallesinde yeni bir spor merkezinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı

 

 

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve Gebze Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında Mustafapaşa Mahallesi’nde yeni bir spor merkezi daha açıldı. Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, AK Parti İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

HER MAHALLEMİZİ KAPSAYACAK

Spor Merkezi açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Büyükşehir Belediyesi olarak Gebze Belediyesi olarak, alt yapı üst yapı çalışmalarımız her zaman olduğu gibi devam ediyor. Ama asıl görevimiz ,bu hizmetlerin korunması ve sosyal kültürel hizmetler sunmak. Bugün burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz “Evden Okula Haydi Anneler Spora” spor merkezinin açılışını Mustafapaşa Mahallemi’zde gerçekleştiriyoruz. Gebze’mizde farklı mahallerde açtığımız bu merkezlerin sayısı yediye ulaştı inşallah bu sayıyı daha da artacak ve her mahallemizi kapsayacak. Spor hayatımızın her alanında oldukça önemli bir yere sahip ve hayatımızın her alanına sokmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HER ALANDA DESTEKLİYORUZ

Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamlarını ileterek başladı. Özak, “Türkiye’nin nüfusu yaklaşık olarak 80 milyon ve yapılan araştırmalara göre 20 milyon kişi obezite ile karşı karşıya. Ve Kocaeli’nde yapılan bir araştırmada nüfusun yüzde on ikisine obezite teşhisi konulduğunu üzülerek belirtiyorum. Hayat hareket ile başlar hareketin bittiği noktada ölüm gelir. Bu anlamda da hayatımızın her anını aktivitelerle sürdürmemiz gerekiyor. Sağlıklı insanların en önemli ortak özellikleri egzersiz yapması spor yapmasıdır. Bizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı yaşamı her alanda destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

AÇLIŞ KURDELESİNİ PROTOKOL KESTİ

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini protokol üyeleri hep birlikte kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından merkezi gezen Başkanlar merkez hakkında Milli Sporcu Nagihan Malkoç’tan bilgi aldı. Açılış töreni hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.