19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli başkandan davet var!

Gebze 23.10.2019 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli başkandan davet var!

TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, “Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Bitkisel İlaç Mükemmeliyet Merkezi’nin Ar-Ge çalışmalarına aralıksız devem ederken, üniversitelerimiz ve ilaç sanayimizle ortak çalışma alanlarına açığız” dedi. TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Müdürü Dr. Osman Okur,  Kanser ve Biyoteknolojik İlaç konulu toplantıya katılmak üzere Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tarihlerinde ziyaret etti. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül Kalyoncu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Özbay, HKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Arayıcı ve Medical Park Hastanelerinden Doç. Dr. Mustafa Yıldırım katılım sağladı. ÜNİVERSİTELERİMİZE AÇIĞIZ Merkez Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan konuşmasında, yurt içi ve yurt dışı başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademisyenleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “TÜBİTAK MAM alt yapısı ve nitelikli insan gücü ile ekonomik olarak da ciddi öneme sahip olan ilaç konusunda, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü’nde uluslararası standartlarda yerli ve biyoteknolojik ilaç geliştiriliyor. Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Bitkisel İlaç Mükemmeliyet Merkezi’nin Ar-Ge çalışmalarına aralıksız devem ederken, üniversitelerimiz ve ilaç sanayimizle ortak çalışma alanlarına açığız” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI

TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, “Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Bitkisel İlaç Mükemmeliyet Merkezi’nin Ar-Ge çalışmalarına aralıksız devem ederken, üniversitelerimiz ve ilaç sanayimizle ortak çalışma alanlarına açığız” dedi.

TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Müdürü Dr. Osman Okur,  Kanser ve Biyoteknolojik İlaç konulu toplantıya katılmak üzere Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tarihlerinde ziyaret etti. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül Kalyoncu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Özbay, HKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Arayıcı ve Medical Park Hastanelerinden Doç. Dr. Mustafa Yıldırım katılım sağladı.

ÜNİVERSİTELERİMİZE AÇIĞIZ

Merkez Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan konuşmasında, yurt içi ve yurt dışı başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademisyenleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “TÜBİTAK MAM alt yapısı ve nitelikli insan gücü ile ekonomik olarak da ciddi öneme sahip olan ilaç konusunda, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü’nde uluslararası standartlarda yerli ve biyoteknolojik ilaç geliştiriliyor. Kimyasal Teknoloji Enstitüsü Bitkisel İlaç Mükemmeliyet Merkezi’nin Ar-Ge çalışmalarına aralıksız devem ederken, üniversitelerimiz ve ilaç sanayimizle ortak çalışma alanlarına açığız” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.