Gebzeli çocuklar, kağıdın büyülü dünyası ile tanışıyor

Gebze 16.02.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli çocuklar, kağıdın büyülü dünyası ile tanışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi, köy okullarını gezerek çocuklara geri dönüşümün önemini ve kağıt oluşumunun evrelerini anlatıyor. “Kağıdın Büyülü Dünyası” Kocaeli’nin en ücra noktalarına ulaşıyor. SEKA Kâğıt Müzesi köy okullarını gezerek kâğıt üretiminin tüm evreleri ve müze hakkında bilgiler veriyor. KAĞIDIN BÜYÜLÜ DÜNYASI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren SEKA Kâğıt Müzesi, köy okullarını kâğıdın büyülü dünyası  ile buluşturuyor. Sömestr döneminin bitmesiyle birlikte kaldığı yerden devam eden proje kapsamında Gebze Kargalı ilk ve ortaokuluna gidildi. KÖY OKULLARINA ZİYARET Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokol kapsamında her hafta bir köy okulu kâğıdın büyülü dünyası ile buluşuyor. Projenin başından bu yana 32 köy okulunda 3 bin 840 öğrenciye ulaşıldı. Kâğıt Müzesi son olarak Gebze Kargalı köy okulundaki çocuklara geri dönüşümün önemi, atık kâğıtların kullanımı, kâğıt üretiminin tüm evreleri ve müze hakkında bilgiler verdi. BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Öğrenciler gerçekleştirilen aktivitelerde geri dönüşüm yöntemi ile kendi kâğıtlarını yaparken hem eğlendi hem de öğrendi. Bu tip uygulamaların onları ne kadar mutlu ettiğini dile getiren öğrenciler, SEKA Kâğıt Müzesi aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi, köy okullarını gezerek çocuklara geri dönüşümün önemini ve kağıt oluşumunun evrelerini anlatıyor. “Kağıdın Büyülü Dünyası” Kocaeli’nin en ücra noktalarına ulaşıyor. SEKA Kâğıt Müzesi köy okullarını gezerek kâğıt üretiminin tüm evreleri ve müze hakkında bilgiler veriyor.

KAĞIDIN BÜYÜLÜ DÜNYASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren SEKA Kâğıt Müzesi, köy okullarını kâğıdın büyülü dünyası  ile buluşturuyor. Sömestr döneminin bitmesiyle birlikte kaldığı yerden devam eden proje kapsamında Gebze Kargalı ilk ve ortaokuluna gidildi.

KÖY OKULLARINA ZİYARET

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokol kapsamında her hafta bir köy okulu kâğıdın büyülü dünyası ile buluşuyor. Projenin başından bu yana 32 köy okulunda 3 bin 840 öğrenciye ulaşıldı. Kâğıt Müzesi son olarak Gebze Kargalı köy okulundaki çocuklara geri dönüşümün önemi, atık kâğıtların kullanımı, kâğıt üretiminin tüm evreleri ve müze hakkında bilgiler verdi.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Öğrenciler gerçekleştirilen aktivitelerde geri dönüşüm yöntemi ile kendi kâğıtlarını yaparken hem eğlendi hem de öğrendi. Bu tip uygulamaların onları ne kadar mutlu ettiğini dile getiren öğrenciler, SEKA Kâğıt Müzesi aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.