Gebzeli gelinlerin yeni mekanı açılıyor!

Gebze 18.03.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli gelinlerin yeni mekanı açılıyor!

Sahipliğini genç girişimciler Serap Dursun ve Muhammet İnci’nin yaptığı Gelin Evi Home Design bugün yapılacak açılış ile hizmete girecek.

Yeni evlenecekler için renkli sunum ürünlerinin yer alacağı yeni tasarım ürünlerin sergileneceği Gelin Evi Home Design çeyiz mağazası bugün yapılacak açılış töreniyle Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi (Cuma Pazarı) No:34/D’de hizmete giriyor. Yeni evleneceklerin uğrak yeri olacak olan Gelin Evi Home Design’te Mutfak Aksesuarları, Banyo Aksesuarları, Ev Dekorasyon, Hediyelik Eşya ve Zücaciye ürünleri satışı yapılacak. Gelin evinde olması gereken renkli ürünlerin yer aldığı mağazanın kısa sürede Gebzeliler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yarın saat 14:00’te yapılacak açılış törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile çok sayıda siyaset ve iş dünyasından isimlerin katılması bekleniyor.
Sahipliğini genç girişimciler Serap Dursun ve Muhammet İnci’nin yaptığı Gelin Evi Home Design bugün yapılacak açılış ile hizmete girecek.

Yeni evlenecekler için renkli sunum ürünlerinin yer alacağı yeni tasarım ürünlerin sergileneceği Gelin Evi Home Design çeyiz mağazası bugün yapılacak açılış töreniyle Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi (Cuma Pazarı) No:34/D’de hizmete giriyor. Yeni evleneceklerin uğrak yeri olacak olan Gelin Evi Home Design’te Mutfak Aksesuarları, Banyo Aksesuarları, Ev Dekorasyon, Hediyelik Eşya ve Zücaciye ürünleri satışı yapılacak. Gelin evinde olması gereken renkli ürünlerin yer aldığı mağazanın kısa sürede Gebzeliler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yarın saat 14:00’te yapılacak açılış törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile çok sayıda siyaset ve iş dünyasından isimlerin katılması bekleniyor.

IMG-20170317-WA0015IMG-20170317-WA0021
IMG-20170317-WA0016

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.