Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi!

Gebze 13.12.2017 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi!

Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak Macera ve Aksiyon Parkı’nı ziyaret eden Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinin öğrencileri, tırmanma parkuru ve dağ kızağını test ederek adrenalin ve macera dolu bir gün geçirdi. Macera parkını gezen gençler, “Biz gençler düşünülerek hazırlanan macera parkında bizleri ağırlayan başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek beğenilerini dile getirdi. BAŞKAN’LA BİRLİKTE GEZDİLER Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kente değer katan projelerinin başında gelen Eskihisar’daki Macera ve Aksiyon Parkı’nda ilk testi Gebzeli gençler Başkan Köşker ile birlikte yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak macera ve aksiyon parkına gelen Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinin öğrencileri adrenalin ve eğlence dolu bir gün geçirdi. DAĞ KIZAĞINI TEST ETTİLER Binlerce metre kare yeşil alan, dağ kızağı ve sportif faaliyet alanlarını barındıran Macera Aksiyon Parkına gelen öğrenciler, teknik ekip eşliğinde dağ kızağı ve tırmanma parkurunun tadını çıkardı. Parkı Başkan Köşker ile birlikte gezen öğrenciler daha sonra, 510 metre uzunluğunda ve 40 km hıza ulaşan dağ kızağı ile macerayı zirvede yaşadı. ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR Keyifli ve macera dolu bir gün geçiren Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinde okuyan öğrenciler Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e özel daveti için teşekkür etti. Böylesine güzel bir projenin ilk konukları olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden öğrenciler, “Macera Aksiyon Parkı gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle biz gençler düşünülerek hazırlanmış. Burada bir çok aktiviteyi yapma imkanı bulduk. Böylesine güzel bir projeyi hayat geçirdiği ve bizleri bugün burada ağırladığı için Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ederiz” dedi.  
Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak Macera ve Aksiyon Parkı’nı ziyaret eden Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinin öğrencileri, tırmanma parkuru ve dağ kızağını test ederek adrenalin ve macera dolu bir gün geçirdi. Macera parkını gezen gençler, “Biz gençler düşünülerek hazırlanan macera parkında bizleri ağırlayan başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek beğenilerini dile getirdi.

BAŞKAN’LA BİRLİKTE GEZDİLER

Gebzeli gençler ‘macera’yı çok beğendi! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kente değer katan projelerinin başında gelen Eskihisar’daki Macera ve Aksiyon Parkı’nda ilk testi Gebzeli gençler Başkan Köşker ile birlikte yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak macera ve aksiyon parkına gelen Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinin öğrencileri adrenalin ve eğlence dolu bir gün geçirdi.

DAĞ KIZAĞINI TEST ETTİLER

Binlerce metre kare yeşil alan, dağ kızağı ve sportif faaliyet alanlarını barındıran Macera Aksiyon Parkına gelen öğrenciler, teknik ekip eşliğinde dağ kızağı ve tırmanma parkurunun tadını çıkardı. Parkı Başkan Köşker ile birlikte gezen öğrenciler daha sonra, 510 metre uzunluğunda ve 40 km hıza ulaşan dağ kızağı ile macerayı zirvede yaşadı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Keyifli ve macera dolu bir gün geçiren Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinde okuyan öğrenciler Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e özel daveti için teşekkür etti. Böylesine güzel bir projenin ilk konukları olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden öğrenciler, “Macera Aksiyon Parkı gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle biz gençler düşünülerek hazırlanmış. Burada bir çok aktiviteyi yapma imkanı bulduk. Böylesine güzel bir projeyi hayat geçirdiği ve bizleri bugün burada ağırladığı için Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.