Gebzeli gençler sokağa koştu!

Gebze 15.05.2020 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli gençler sokağa koştu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun zamandır evde oturan 15-20 yaş arası gençler bugün sokağa çıktı. Kafelerin kapalı olması nedeniyle gençler sokaklarda zaman geçirirken uzun süre sonra sokakta olmanın keyfini yaşadılar. Gençler "evde bunaldık, güzel bir gün oldu enerji topladık" derken güneşli havayla sokaklarda gönüllerince eğlendiler. KİMİSİ UYUDU KİMİSİ SOHBET ETTİ Özellikle gençler ve diğer Gebzeliler Çamlık Parkına akın etti. Bugün saat 15.00'e kadar sokağa çıkma izni olan 15-20 yaş arası gençler ve diğer Gebzeliler soluğu Çamlık Parkında alırken uyarıları yok saydılar. Vatandaşlar her zaman olduğu gibi Çamlık Parkına akın ederken güzel havayla birlikte evde duramadılar. Gençlerin ağırlıkta olduğu görüntüler de bazı vatandaşların çimlerin üzerinde uyuduğu gözlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun zamandır evde oturan 15-20 yaş arası gençler bugün sokağa çıktı. Kafelerin kapalı olması nedeniyle gençler sokaklarda zaman geçirirken uzun süre sonra sokakta olmanın keyfini yaşadılar. Gençler "evde bunaldık, güzel bir gün oldu enerji topladık" derken güneşli havayla sokaklarda gönüllerince eğlendiler.

KİMİSİ UYUDU KİMİSİ SOHBET ETTİ

Özellikle gençler ve diğer Gebzeliler Çamlık Parkına akın etti. Bugün saat 15.00'e kadar sokağa çıkma izni olan 15-20 yaş arası gençler ve diğer Gebzeliler soluğu Çamlık Parkında alırken uyarıları yok saydılar. Vatandaşlar her zaman olduğu gibi Çamlık Parkına akın ederken güzel havayla birlikte evde duramadılar. Gençlerin ağırlıkta olduğu görüntüler de bazı vatandaşların çimlerin üzerinde uyuduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.