19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Gençler Sosyalleşiyor

Gebze 27.07.2018 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Gençler Sosyalleşiyor

Gebze Gençlik Merkezi’nde öğrenim gören öğrenciler Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na gitti.

‘Değerler Eğitimi’ kapsamında Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler her gün farklı bir sosyal aktivite ile yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Sosyal aktiviteler çerçevesinde öğrenciler önceki gün Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na giderek hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. ‘Değerler Eğitimi’ hakkında bilgi veren Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “5 hafta süre ile Türkiye’deki gençlik merkezlerinde ‘Değerler Eğitimi’ programı uygulanıyor. Türkiye’de sadece 20 ilde uygulanan ‘Değerler Eğitimi’ projesinden güzel dönüşler alınırsa yıl içerisinde tüm okul ve gençlik merkezlerinde uygulanacak. Projede amacımız; gençlerimize hem teorik hem de sanatsal eğitimler vererek donanımlı bir gençlik oluşturmak.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Gençlik Merkezi’nde öğrenim gören öğrenciler Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na gitti.

‘Değerler Eğitimi’ kapsamında Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler her gün farklı bir sosyal aktivite ile yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Sosyal aktiviteler çerçevesinde öğrenciler önceki gün Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na giderek hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. ‘Değerler Eğitimi’ hakkında bilgi veren Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “5 hafta süre ile Türkiye’deki gençlik merkezlerinde ‘Değerler Eğitimi’ programı uygulanıyor. Türkiye’de sadece 20 ilde uygulanan ‘Değerler Eğitimi’ projesinden güzel dönüşler alınırsa yıl içerisinde tüm okul ve gençlik merkezlerinde uygulanacak. Projede amacımız; gençlerimize hem teorik hem de sanatsal eğitimler vererek donanımlı bir gençlik oluşturmak.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.