Gebzeli gençlerden Çakır’a destek sözü

Gebze 07.06.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli gençlerden Çakır’a destek sözü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, dün Gebze’de gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, dün Gebze’de gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Çakır, gençlerden destek istedi. Gebzeli gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler. Her gün bir ilçede temaslarda bulunan Çakır, önceki gün Gebze’deydi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze’de vatandaşlarla buluşan Çakır, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. ‘AK PARTİ GENÇLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR’ Memleketi yücelten genç beyinlerin olduğunu belirten Çakır,’’ Ak Parti olarak iktidara geldiğimizden bu yana gençlerin sorunları hükümetimizin öncelikli gündem maddesi olmuştur. Bizler, Türkiye’nin kalıcı kalkınma hamlesinin sadece ve sadece gençler ve gençlerin önünü açacak atılımlarda olduğuna her zaman inandık ve buna göre hareket ettik. Bu seçim sürecinde de gençlerin en doğru kararı vereceklerine inancım tamdır” dedi.     
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, dün Gebze’de gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, dün Gebze’de gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Çakır, gençlerden destek istedi. Gebzeli gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler. Her gün bir ilçede temaslarda bulunan Çakır, önceki gün Gebze’deydi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze’de vatandaşlarla buluşan Çakır, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

‘AK PARTİ GENÇLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR’

Memleketi yücelten genç beyinlerin olduğunu belirten Çakır,’’ Ak Parti olarak iktidara geldiğimizden bu yana gençlerin sorunları hükümetimizin öncelikli gündem maddesi olmuştur. Bizler, Türkiye’nin kalıcı kalkınma hamlesinin sadece ve sadece gençler ve gençlerin önünü açacak atılımlarda olduğuna her zaman inandık ve buna göre hareket ettik. Bu seçim sürecinde de gençlerin en doğru kararı vereceklerine inancım tamdır” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.