Gebzeli Gençlere 50 Bin Kitap

Gebze 27.11.2018 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Gençlere 50 Bin Kitap

Gebze Bilim Sanat Merkezleri’nde oluşturulan kütüphanelerde 50 bin kitap Gebzeli gençlerle buluştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker “Gençlerimiz yeter ki okusun, biz her zaman yanlarındayız.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Bilim Sanat Merkezleri bünyesinde kurulan Gebze Belediyesi Kütüphanesi’nde 50 bin kitap Gebzeli gençlerle buluştu. Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nde çocuklara özel olarak hazırlanan modern okuma salonunda farklı türlerden bin 500’ü çocuk kitabı ve 3 bin adedi de yetişkin kitabı olmak üzere toplam 4 bin 500 kitap okurlarını bekliyor. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ödüllü kitap okuma yarışmalarının düzenlendiği ve bin adet kitabın Gebzeli çocuklara dağıtıldığı Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nin 400’ü yetişkin ve bin 302’de çocuk üyesi bulunuyor. GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ Aynı zamanda İstasyon Bilim Sanat Merkezi kompleksi içerisinde de kütüphane hazırlanarak mahalle ve bölge sakinlerinin hizmetine sunuldu. Bilim ve sanat merkezlerinde bulunan kütüphaneler haftanın yedi günü sabah saat dokuzdan akşam saat altıya kadar hizmet veriyor. Bilim Sanat Merkezleri, bölgenin gözdesi olmuş durumda.  Bilim ve sanat merkezleri dışında, okullara yapılan kitap yardımları ile de gençlerin yanında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bilim sanat merkezlerimizde oluşturduğumuz kütüphanelerimizde 50 bin kitabımızı Gebzeli gençlerimizle buluşturduk. Onlar okusunlar yeter ki, biz her zaman yanlarındayız. ELİMİZDEN GLENİ YAPACAĞIZ Eğitime destek, güzel gelecek çalışmaları kapsamında Gebzeli gençlerimiz kitaplarımızla buluştu. Öğrenciler kütüphanede kitap okuyup ders çalışarak keyifle vakit geçiriyor. Kitap okumak çok önemli. Teknoloji sayesinde telefon ve tabletlerden bile kitap okuyabiliyoruz. Fakat hiçbir zaman gerçek kitap okumanın hazzını asla vermez. Geleceğimizin teminatı siz gençlersiniz ve sizlerin eğitimleri için iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Bilim Sanat Merkezleri’nde oluşturulan kütüphanelerde 50 bin kitap Gebzeli gençlerle buluştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker “Gençlerimiz yeter ki okusun, biz her zaman yanlarındayız.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Bilim Sanat Merkezleri bünyesinde kurulan Gebze Belediyesi Kütüphanesi’nde 50 bin kitap Gebzeli gençlerle buluştu. Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nde çocuklara özel olarak hazırlanan modern okuma salonunda farklı türlerden bin 500’ü çocuk kitabı ve 3 bin adedi de yetişkin kitabı olmak üzere toplam 4 bin 500 kitap okurlarını bekliyor. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ödüllü kitap okuma yarışmalarının düzenlendiği ve bin adet kitabın Gebzeli çocuklara dağıtıldığı Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nin 400’ü yetişkin ve bin 302’de çocuk üyesi bulunuyor.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Aynı zamanda İstasyon Bilim Sanat Merkezi kompleksi içerisinde de kütüphane hazırlanarak mahalle ve bölge sakinlerinin hizmetine sunuldu. Bilim ve sanat merkezlerinde bulunan kütüphaneler haftanın yedi günü sabah saat dokuzdan akşam saat altıya kadar hizmet veriyor. Bilim Sanat Merkezleri, bölgenin gözdesi olmuş durumda.  Bilim ve sanat merkezleri dışında, okullara yapılan kitap yardımları ile de gençlerin yanında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bilim sanat merkezlerimizde oluşturduğumuz kütüphanelerimizde 50 bin kitabımızı Gebzeli gençlerimizle buluşturduk. Onlar okusunlar yeter ki, biz her zaman yanlarındayız.

ELİMİZDEN GLENİ YAPACAĞIZ

Eğitime destek, güzel gelecek çalışmaları kapsamında Gebzeli gençlerimiz kitaplarımızla buluştu. Öğrenciler kütüphanede kitap okuyup ders çalışarak keyifle vakit geçiriyor. Kitap okumak çok önemli. Teknoloji sayesinde telefon ve tabletlerden bile kitap okuyabiliyoruz. Fakat hiçbir zaman gerçek kitap okumanın hazzını asla vermez. Geleceğimizin teminatı siz gençlersiniz ve sizlerin eğitimleri için iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.