GEBZELİ İMAM HATİPLİLER İFTARDA BULUŞTU

Gebze 06.07.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZELİ İMAM HATİPLİLER İFTARDA BULUŞTU

GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği)’nin organize ettiği iftar yemeğine mezunlar okulun eski ve yeni hocaları ile davetliler katıldı.

GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği)’nin organize ettiği iftar yemeğine mezunlar okulun eski ve yeni hocaları ile davetliler katıldı. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan iftar organizasyonuna Okul Mezunu Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Kırıkkale Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Sedat Çelik, Gebze İSU şube Müdürü Adem Akçael, İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Ali Erol, Eğitim Birsen Başkan vekili Serkan Varen, Erbakan Vakfı Temsilcisi Necmeddin İşlek, Müsiad Başkanı Ali Kurt,   Gilmder Yönetim Kurulu Üyeri, Gebze STK temsilcileri ile çok sayıda mezun katıldı. İftar sonrası söz alan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Okul yıllarını yad ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, dernek başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Okul hocalarından Hüseyin Kuzu, vefalı öğrenciliğin imam hatipte çok güçlü olduğunu ifade ederken gözleri doldu. Dernek başkanı Cenk Çelik yaptığı açıklama da bu tür organizasyonların birlik, beraberlik, kardeşlik adına güzel şeylere vesile olduğunu ifade etti.İmam hatip neslinin ülkemize ve dünya müslümanlığına hizmetlerinin devam edeceğini söyleyen Çelik, mezunlara,hocalara, stklara, davetlilere, sponsor firmaya ve katılımcılara teşekkür etti.  
GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği)’nin organize ettiği iftar yemeğine mezunlar okulun eski ve yeni hocaları ile davetliler katıldı.

GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği)’nin organize ettiği iftar yemeğine mezunlar okulun eski ve yeni hocaları ile davetliler katıldı.

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan iftar organizasyonuna Okul Mezunu Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Kırıkkale Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Sedat Çelik, Gebze İSU şube Müdürü Adem Akçael, İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Ali Erol, Eğitim Birsen Başkan vekili Serkan Varen, Erbakan Vakfı Temsilcisi Necmeddin İşlek, Müsiad Başkanı Ali Kurt,   Gilmder Yönetim Kurulu Üyeri, Gebze STK temsilcileri ile çok sayıda mezun katıldı.

İftar sonrası söz alan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Okul yıllarını yad ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, dernek başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Okul hocalarından Hüseyin Kuzu, vefalı öğrenciliğin imam hatipte çok güçlü olduğunu ifade ederken gözleri doldu. Dernek başkanı Cenk Çelik yaptığı açıklama da bu tür organizasyonların birlik, beraberlik, kardeşlik adına güzel şeylere vesile olduğunu ifade etti.İmam hatip neslinin ülkemize ve dünya müslümanlığına hizmetlerinin devam edeceğini söyleyen Çelik, mezunlara,hocalara, stklara, davetlilere, sponsor firmaya ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.