Gebzeli işçi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

Gebze 04.05.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli işçi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

Gebze’de bulunan Ülker Fabrikası’nda çalışan Hakan Yaman isimli işçi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) tarafından yapılan açıklamada, 49 yaşında olan ve fabrikada otomasyoncu olarak çalışan Yaman’ın, bir haftadır SEKA Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirtildi. Hastanede yaşamını yitiren Yaman’ın Bolu’nun Kıbrısçık ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nden olduğu belirtilen açıklamada, Yaman’ın ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilendi.  

Gebze’de bulunan Ülker Fabrikası’nda çalışan Hakan Yaman isimli işçi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) tarafından yapılan açıklamada, 49 yaşında olan ve fabrikada otomasyoncu olarak çalışan Yaman’ın, bir haftadır SEKA Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirtildi. Hastanede yaşamını yitiren Yaman’ın Bolu’nun Kıbrısçık ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nden olduğu belirtilen açıklamada, Yaman’ın ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.