Gebzeli işçiler son yolculuğuna uğurlandı!

Gebze 04.09.2019 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli işçiler son yolculuğuna uğurlandı!

Kastamonu'nda geçirdikleri feci kaza sonrasında yaşamını yitiren Gebzeli Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş, son yolculuklarına uğurlandı.

Gebze’den Sinop’a giden inşaat malzemesi yüklü kamyonun freni Kastamonu Çatalzeytin’de boşalması sonucunda 41 DV 367 plakalı araç uçuruma yuvarlanmış ve araçta bulunan Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş yaşamlarını yitirmişlerdi. Merhumların naaşı İlyasbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Çakır, Özdemir ve Akbaş'ın cenaze namazına AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İyi Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Merhumlardan ikisi Pelitli Mezarlığı'na defnedilirken, biri ise Gebze Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hedef Gazetesi olarak Merhum Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş'a Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileriz
Kastamonu'nda geçirdikleri feci kaza sonrasında yaşamını yitiren Gebzeli Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş, son yolculuklarına uğurlandı.

Gebze’den Sinop’a giden inşaat malzemesi yüklü kamyonun freni Kastamonu Çatalzeytin’de boşalması sonucunda 41 DV 367 plakalı araç uçuruma yuvarlanmış ve araçta bulunan Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş yaşamlarını yitirmişlerdi. Merhumların naaşı İlyasbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Çakır, Özdemir ve Akbaş'ın cenaze namazına AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İyi Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Merhumlardan ikisi Pelitli Mezarlığı'na defnedilirken, biri ise Gebze Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hedef Gazetesi olarak Merhum Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş'a Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.