19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Kadınlar Bilinçlendirildi

Gebze 05.04.2018 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Kadınlar Bilinçlendirildi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde tüm Kocaeli’de başlatılan ‘Kadın Sağlığı Eğitimi’ projesi Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gebze Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonda geçtiğimiz gün yapılan ‘Kadın Sağlığı Eğitimi’ toplantısı Ebe Arzu Malkoçoğlu anlarımı ile gerçekleşti. Kocaeli’de 15-69 yaş arası toplam 652.982 kadına,  meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanserleri, kadın üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, normal doğum ve anne sütü, menopoz, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin önemi, obeziteden korunma ve diyabet, organ bağışının önemi, kadına yönelik şiddet, sigara ve uyuşturucu bağımlılığının zararları konularında eğitim verilerek farkındalık oluşturulması hedeflenen proje Gebzeli kadınlara anlatıldı. HEDEF KADIN NÜFUSUNUN TAMAMI Toplantıda kadınlara kendi kendine meme muayenesi ve kadın sağlığını ilgilendiren birçok konunun yanı sıra, kadına yönelik şiddet ile ilgili başvurulabilecek kurum ve kuruluşlar ile 6284 sayılı kanun hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı. Projenin kadınlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, projenin Kocaeli’deki kadın nüfusunun tamamına ulaşana kadar devam edeceğini söyledi. KÜBRA AKABALI
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde tüm Kocaeli’de başlatılan ‘Kadın Sağlığı Eğitimi’ projesi Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gebze Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonda geçtiğimiz gün yapılan ‘Kadın Sağlığı Eğitimi’ toplantısı Ebe Arzu Malkoçoğlu anlarımı ile gerçekleşti. Kocaeli’de 15-69 yaş arası toplam 652.982 kadına,  meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanserleri, kadın üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, normal doğum ve anne sütü, menopoz, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin önemi, obeziteden korunma ve diyabet, organ bağışının önemi, kadına yönelik şiddet, sigara ve uyuşturucu bağımlılığının zararları konularında eğitim verilerek farkındalık oluşturulması hedeflenen proje Gebzeli kadınlara anlatıldı.

HEDEF KADIN NÜFUSUNUN TAMAMI

Toplantıda kadınlara kendi kendine meme muayenesi ve kadın sağlığını ilgilendiren birçok konunun yanı sıra, kadına yönelik şiddet ile ilgili başvurulabilecek kurum ve kuruluşlar ile 6284 sayılı kanun hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı. Projenin kadınlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, projenin Kocaeli’deki kadın nüfusunun tamamına ulaşana kadar devam edeceğini söyledi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.