Gebzeli Karateciler Dünya Şampiyonası'nda

Spor 09.11.2015 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeli Karateciler Dünya Şampiyonası'nda

Dünya Karate Şampiyonası için Gebzeli 4 Karatecimiz Endonezya’ya gitti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Beyza Coşkun, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya tatamiye Dünya şampiyonluğu için çıkacak.

Gebze Karate Do Sporcularımız, Dünya Karate Şampiyonası için Endonezya’ya gitti. 13-15 Kasım tarihleri arasında Endonezya’nın başkenti Jakarta’da yapılacak Dünya karate Şampiyonası için, Milli Takımımız hafta sonu Endonezya’ya gitti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Beyza Coşkun, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya da Milli Takım kafilesiyle birlikte Endonezya’ya ulaştı. Sporcularımız Dünya şampiyonluğu hedefiyle Endonezya’ya giderken, Teknik Direktör Adnan Şamdan da yarın Jakarta’ya gidecek. DÜNYAYI DİZE GETİRİN Dünya Şampiyonası’na ikinci kez katılma hakkı kazanan 3 Avrupa Şampiyonluğu bulunan Milli Sporcumuz Eray Şamdan, kariyerinin ilk Dünya Şampiyonluğu’nu kazanmayı çok istiyor. Dünya Şampiyonasının yıldızı olması beklenen sporcumuz 21 Yaş Altı 60 kilogramda mücadele edecek. Dünya Şampiyonası’na ilk kez katılma hakkı kazanan 21 Yaş Altı Bayanlar 68 kilogram Kumite’de Beyza Coşkun ve Bayan Takım Kata’da Ayca Düzgel ile Hatice Başkaya Altın madalya arayacak. Gebze tarihinde ilk kez 4 sporcumuz aynı anda Dünya Şampiyonası için tatamiye çıkacak. Teknik Direktör Adnan Şamdan da Milli takıma en çok sporcuyu verdiklerini altını çizerek Dünya Arenası’ndan şampiyonluklarla dönmeyi çok istediklerini ve Al Bayrağımızı göndere çekeceklerini söyledi.
Dünya Karate Şampiyonası için Gebzeli 4 Karatecimiz Endonezya’ya gitti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Beyza Coşkun, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya tatamiye Dünya şampiyonluğu için çıkacak.

Gebze Karate Do Sporcularımız, Dünya Karate Şampiyonası için Endonezya’ya gitti. 13-15 Kasım tarihleri arasında Endonezya’nın başkenti Jakarta’da yapılacak Dünya karate Şampiyonası için, Milli Takımımız hafta sonu Endonezya’ya gitti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Beyza Coşkun, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya da Milli Takım kafilesiyle birlikte Endonezya’ya ulaştı. Sporcularımız Dünya şampiyonluğu hedefiyle Endonezya’ya giderken, Teknik Direktör Adnan Şamdan da yarın Jakarta’ya gidecek.

DÜNYAYI DİZE GETİRİN

Dünya Şampiyonası’na ikinci kez katılma hakkı kazanan 3 Avrupa Şampiyonluğu bulunan Milli Sporcumuz Eray Şamdan, kariyerinin ilk Dünya Şampiyonluğu’nu kazanmayı çok istiyor. Dünya Şampiyonasının yıldızı olması beklenen sporcumuz 21 Yaş Altı 60 kilogramda mücadele edecek. Dünya Şampiyonası’na ilk kez katılma hakkı kazanan 21 Yaş Altı Bayanlar 68 kilogram Kumite’de Beyza Coşkun ve Bayan Takım Kata’da Ayca Düzgel ile Hatice Başkaya Altın madalya arayacak. Gebze tarihinde ilk kez 4 sporcumuz aynı anda Dünya Şampiyonası için tatamiye çıkacak. Teknik Direktör Adnan Şamdan da Milli takıma en çok sporcuyu verdiklerini altını çizerek Dünya Arenası’ndan şampiyonluklarla dönmeyi çok istediklerini ve Al Bayrağımızı göndere çekeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.