Gebzeli memur adayının hayalleri yıkıldı

Gebze 26.10.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebzeli memur adayının hayalleri yıkıldı

25 Ekim Pazar günü yapılan KPSS Önlisans sınavında binlerce memur adayı 50 kilometre uzaklıktaki İzmit’e gönderildi. Memur adayları, saatlerce sabah trafiği çekerek sınava stresli girdi, bir memur adayı hemşire ise sınava geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı. ÖSYM tarafından 25 Ekim’de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavı yapıldı. Sınav yeri tercihleri arasında Gebze yer almamıştı. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu büyükşehirli il olmaya aday Gebze Bölgesi geçtiğimiz iki yılda da sınav merkezleri arasında gösterilmemişti. Adaylar sınav merkezi seçiminde ‘Gebze’ olmadığı için Gebze’den 50 kilometre uzaklıktaki İzmit’e gönderildi. Araba anahtarı ve bozuk paranın dahi alınmadığı KPSS için memur adayları bir de sabah trafiğine takılınca, sınava stressiz girmeleri mümkün olmadı.  SINAVA YETİŞEMEDİLER Gebze ile birlikte Çayırova, Darıca ve Dilovası’dan binlerce memur adayı sabahın erken saatlerinde yola düştü ancak yine de trafikten kaçamadı. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu büyükşehirli il olmaya aday Gebze Bölgesi’nin 2017 yılında sınav merkezi kriterine uyarken son 3 yıldır neden sınav merkezi kriterine uymadığı sorusuna ise bir türlü cevap bulunamıyor. Bazı adaylar ise sınava yetişmekte güçlük yaşadı. Memur adayları, saatlerce sabah trafiği çekerek sınava stresli girdi, bir memur adayı hemşire ise sınava geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı. Gebze’den Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne sınava giderek sınava geç kalan hemşire sınav salonuna alınmayınca gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu Gebze bölgesinin çilesinin ne zaman biteceği ise merak konusu.  

25 Ekim Pazar günü yapılan KPSS Önlisans sınavında binlerce memur adayı 50 kilometre uzaklıktaki İzmit’e gönderildi. Memur adayları, saatlerce sabah trafiği çekerek sınava stresli girdi, bir memur adayı hemşire ise sınava geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı.

ÖSYM tarafından 25 Ekim’de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavı yapıldı. Sınav yeri tercihleri arasında Gebze yer almamıştı. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu büyükşehirli il olmaya aday Gebze Bölgesi geçtiğimiz iki yılda da sınav merkezleri arasında gösterilmemişti. Adaylar sınav merkezi seçiminde ‘Gebze’ olmadığı için Gebze’den 50 kilometre uzaklıktaki İzmit’e gönderildi. Araba anahtarı ve bozuk paranın dahi alınmadığı KPSS için memur adayları bir de sabah trafiğine takılınca, sınava stressiz girmeleri mümkün olmadı. 

SINAVA YETİŞEMEDİLER

Gebze ile birlikte Çayırova, Darıca ve Dilovası’dan binlerce memur adayı sabahın erken saatlerinde yola düştü ancak yine de trafikten kaçamadı. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu büyükşehirli il olmaya aday Gebze Bölgesi’nin 2017 yılında sınav merkezi kriterine uyarken son 3 yıldır neden sınav merkezi kriterine uymadığı sorusuna ise bir türlü cevap bulunamıyor. Bazı adaylar ise sınava yetişmekte güçlük yaşadı. Memur adayları, saatlerce sabah trafiği çekerek sınava stresli girdi, bir memur adayı hemşire ise sınava geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı. Gebze’den Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne sınava giderek sınava geç kalan hemşire sınav salonuna alınmayınca gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu Gebze bölgesinin çilesinin ne zaman biteceği ise merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.