Gebzeli minikler Süslü ve Bitli ile eğlendi

Gebze 18.12.2015 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeli minikler Süslü ve Bitli ile eğlendi

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Gebze Kültür Merkezi salonunda aylık olarak belirlenen program dahilinde düzenlenen etkinliklere 7’den 70’e Gebzeliler ilgi ve katılım sağlıyor.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Gebze Kültür Merkezi salonunda aylık olarak belirlenen program dahilinde düzenlenen etkinliklere 7’den 70’e Gebzeliler ilgi ve katılım sağlıyor. GKM’nin son konukları Gebzeli minikler oldu.  ‘Süslü ile Bitli’ isimli çocuk tiyatrosunu izleme gelen minikler eğlenceli dakikalar geçirdi. Eğlenceli olduğu kadar eğitici de olan tiyatro oyununda on yaşında olan Süslü’nün teknolojiye olan bağlılığı ve bunun kötü bir alışkanlık olduğu çocuklara onların dilinden anlatıldı. HAFTA SONU HEM ÇOCUKLARA HEM DE BÜYÜKLERE Kültür sanat etkinliklerinin çocuklara yönelik programları hafta sonu da devam edecek cumartesi ve Pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans “Sevimli Dev” çocuk sineması minikler için gösterilecek. Cumartesi-Pazar saat 18.00’de ‘Piyasadan Büyük Alacağımız Var’ isimli yetişkin komedi sinema filmi de GKM salonunda gösterime girecek. 
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Gebze Kültür Merkezi salonunda aylık olarak belirlenen program dahilinde düzenlenen etkinliklere 7’den 70’e Gebzeliler ilgi ve katılım sağlıyor.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Gebze Kültür Merkezi salonunda aylık olarak belirlenen program dahilinde düzenlenen etkinliklere 7’den 70’e Gebzeliler ilgi ve katılım sağlıyor. GKM’nin son konukları Gebzeli minikler oldu.  ‘Süslü ile Bitli’ isimli çocuk tiyatrosunu izleme gelen minikler eğlenceli dakikalar geçirdi. Eğlenceli olduğu kadar eğitici de olan tiyatro oyununda on yaşında olan Süslü’nün teknolojiye olan bağlılığı ve bunun kötü bir alışkanlık olduğu çocuklara onların dilinden anlatıldı.

HAFTA SONU HEM ÇOCUKLARA HEM DE BÜYÜKLERE

Kültür sanat etkinliklerinin çocuklara yönelik programları hafta sonu da devam edecek cumartesi ve Pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans “Sevimli Dev” çocuk sineması minikler için gösterilecek. Cumartesi-Pazar saat 18.00’de ‘Piyasadan Büyük Alacağımız Var’ isimli yetişkin komedi sinema filmi de GKM salonunda gösterime girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.