Gebzeli miniklerden Mavi Kapakla ‘Gönül Köprüsü’

Gebze 26.09.2020 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli miniklerden Mavi Kapakla ‘Gönül Köprüsü’

Gebze Mehmet Alp Tiryaki Okulu ile Gebze Muallim Köy İlkokulu Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  (YAS-DER)’in başlatmış olduğu ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesine destek verdi.  Proje kapsamında mavi kapakları toplayan gönüllü minikler üniversite öğrencilerinin burs verilmesine yardımcı oldu. ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesini başlatan YAS-DER’e Gebze Mehmet Alp Tiryaki Okulu ile Gebze Muallim Köy İlkokulu destek verdi. Öğrenciler mavi kapak toplayarak, üniversite öğrencilerine burs ulaşabilmesine yardımcı oldu. Bu yardımlardan dolayı memnuniyetini getiren YAS-DER Dernek Başkanı Kudret Sekban “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projemiz devam ediyor. Üniversite öğrencilerine burs olarak geri dönen kapaklarımız yedi yaşından yetmiş yaşına kadar tüm gönüllülerimizin katkısı ile giderek daha geniş kitleye ulaşıyor. Gebze’de bulunan Mehmet Alp Tiryaki İlkokulu ve Muallim Köy İlkokulu’ndaki miniklerimize teşekkür ediyorum. 7’den 70’e tüm gönüllülerimizin desteğiyle süren kampanyamız giderek büyüyor. Rabbim tüm emeği geçenlerden razı olsun. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Gebze Mehmet Alp Tiryaki Okulu ile Gebze Muallim Köy İlkokulu Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  (YAS-DER)’in başlatmış olduğu ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesine destek verdi.  Proje kapsamında mavi kapakları toplayan gönüllü minikler üniversite öğrencilerinin burs verilmesine yardımcı oldu.

‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesini başlatan YAS-DER’e Gebze Mehmet Alp Tiryaki Okulu ile Gebze Muallim Köy İlkokulu destek verdi. Öğrenciler mavi kapak toplayarak, üniversite öğrencilerine burs ulaşabilmesine yardımcı oldu. Bu yardımlardan dolayı memnuniyetini getiren YAS-DER Dernek Başkanı Kudret Sekban “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projemiz devam ediyor. Üniversite öğrencilerine burs olarak geri dönen kapaklarımız yedi yaşından yetmiş yaşına kadar tüm gönüllülerimizin katkısı ile giderek daha geniş kitleye ulaşıyor. Gebze’de bulunan Mehmet Alp Tiryaki İlkokulu ve Muallim Köy İlkokulu’ndaki miniklerimize teşekkür ediyorum. 7’den 70’e tüm gönüllülerimizin desteğiyle süren kampanyamız giderek büyüyor. Rabbim tüm emeği geçenlerden razı olsun. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.