GEBZELİ MÜHENDİSLER YAVUZ SULTAN SELİM'DE

20.01.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZELİ MÜHENDİSLER YAVUZ SULTAN SELİM'DE

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teknik gezi düzenledi

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teknik gezi düzenledi. Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Özhan ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ikincisi düzenlenen teknik gezide sunumun ardından köprü çalışmalarını yakından izleme fırsatı bulan İMO Gebze üyeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ziyarette Yüksel Proje Uluslararası A.Ş'den Başmühendis İlhan Kavasoğlu tarafından karşılandı. Gruba öncelikle ihale süreci, tasarım aşaması, teknik bilgiler ve inşa süreci hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Ardından inşaat mühendisleri tarafından sorulan sorular Başmühendis İlhan Kavasoğlu tarafından cevaplandırıldı. TEKNİK ÖZELLİKLER AKTARILDI İkinci kez düzenlenen teknik gezide heyete inşaat mühendisliği açısından köprünün teknik özelliklerinin aktarıldığı sunumda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü`nün asma ve eğik askılı köprülerin karışımı ile dizayn edilen hibrit bir köprü olduğu ve dünyada bu büyüklükte yapılacak ilk köprü olacağı belirtildi. Heyette yer alan inşaat mühendisleri köprü tabliyesinin nasıl kaldırıldığını, yerine nasıl montaj yapıldığını izleme ve inceleme fırsatını buldu. İMO Gebze Temsilciliği Başkanı Ziya Özhan ve beraberindeki heyet temaslarının ardından Başmühendis İlhan Kavasoğlu'na ilgi ve katkılarından ötürü teşekkür etti. 
İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teknik gezi düzenledi

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teknik gezi düzenledi. Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Özhan ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ikincisi düzenlenen teknik gezide sunumun ardından köprü çalışmalarını yakından izleme fırsatı bulan İMO Gebze üyeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ziyarette Yüksel Proje Uluslararası A.Ş'den Başmühendis İlhan Kavasoğlu tarafından karşılandı. Gruba öncelikle ihale süreci, tasarım aşaması, teknik bilgiler ve inşa süreci hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Ardından inşaat mühendisleri tarafından sorulan sorular Başmühendis İlhan Kavasoğlu tarafından cevaplandırıldı.

TEKNİK ÖZELLİKLER AKTARILDI

İkinci kez düzenlenen teknik gezide heyete inşaat mühendisliği açısından köprünün teknik özelliklerinin aktarıldığı sunumda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü`nün asma ve eğik askılı köprülerin karışımı ile dizayn edilen hibrit bir köprü olduğu ve dünyada bu büyüklükte yapılacak ilk köprü olacağı belirtildi. Heyette yer alan inşaat mühendisleri köprü tabliyesinin nasıl kaldırıldığını, yerine nasıl montaj yapıldığını izleme ve inceleme fırsatını buldu. İMO Gebze Temsilciliği Başkanı Ziya Özhan ve beraberindeki heyet temaslarının ardından Başmühendis İlhan Kavasoğlu'na ilgi ve katkılarından ötürü teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.