19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli mühendislere 3 bin kombine!

Spor 24.08.2017 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli mühendislere 3 bin kombine!

Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Gebze Temsilciliği, Gebzespor için harekete geçti. İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Makine Mühendislerini tek çatı altında toplayan TMMOB Gebze Temsilciliği, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticiler ile yaptığı toplantıda 3 bin adet kombine kart alarak kulübe önemli bir destekte bulundu.

Gebzespor’a Gebzeli Mühendislerden önemli destek. Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Gebze Temsilciliği, önceki gün hizmet binasında Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticiler Şinasi Sözbir ve Cem Demir’i konuk etti. ‘Gebzespor’ konulu toplantıda Gebzespor için neler yapabilirizi konuşan Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı,Gebze Makine Mühendisleri Odası Başkanı Sinan Yücel ve Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Öztürk, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Çağdaş Kara ve Nuran Zor, kendi etraflarındaki dinamikleri Gebzespor için harekete geçireceklerini söylediler. Bu doğrultuda kendi üyelerine verilmek üzere 3 bin adet kombine kart almak istediklerini dile getiren TMMOB Gebze Temsilcilik Başkanları, “Her zaman dile getiriyoruz; Gebzespor Gebze’nin ortak değeri. Gebze’de ekmeğini kazanan herkes karınca kararınca Gebzespor’a destek vermelidir. Bizler de Gebzespor’u Gebze’nin yerel bir değeri görmemiz sebebiyle üye sayımız kadar (3 bin) kombine kart almaya karar verdik” ifadelerini kullandılar.   ÖZTÜRK: “SAĞOLSUNLAR, VAROLSUNLAR”  Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Gebzespor’a önemli bir destek sunan TMMOB Gebze Temsilciliği’ne teşekkür etti. Başarının anahtarının birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten geçtiğini söyleyen Öztürk, “Gebzeli mühendislerin birlik ve beraberlik örneği göstererek Gebzespor’a destek vermesi bizleri mutlu etmiştir. Şahsım ve yönetim kurulum adına TMMOB Gebze Temsilciliği’ne teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.
Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Gebze Temsilciliği, Gebzespor için harekete geçti. İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Makine Mühendislerini tek çatı altında toplayan TMMOB Gebze Temsilciliği, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticiler ile yaptığı toplantıda 3 bin adet kombine kart alarak kulübe önemli bir destekte bulundu.

Gebzespor’a Gebzeli Mühendislerden önemli destek. Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Gebze Temsilciliği, önceki gün hizmet binasında Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticiler Şinasi Sözbir ve Cem Demir’i konuk etti. ‘Gebzespor’ konulu toplantıda Gebzespor için neler yapabilirizi konuşan Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı,Gebze Makine Mühendisleri Odası Başkanı Sinan Yücel ve Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Öztürk, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Çağdaş Kara ve Nuran Zor, kendi etraflarındaki dinamikleri Gebzespor için harekete geçireceklerini söylediler. Bu doğrultuda kendi üyelerine verilmek üzere 3 bin adet kombine kart almak istediklerini dile getiren TMMOB Gebze Temsilcilik Başkanları, “Her zaman dile getiriyoruz; Gebzespor Gebze’nin ortak değeri. Gebze’de ekmeğini kazanan herkes karınca kararınca Gebzespor’a destek vermelidir. Bizler de Gebzespor’u Gebze’nin yerel bir değeri görmemiz sebebiyle üye sayımız kadar (3 bin) kombine kart almaya karar verdik” ifadelerini kullandılar.  

ÖZTÜRK: “SAĞOLSUNLAR, VAROLSUNLAR” 

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Gebzespor’a önemli bir destek sunan TMMOB Gebze Temsilciliği’ne teşekkür etti. Başarının anahtarının birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten geçtiğini söyleyen Öztürk, “Gebzeli mühendislerin birlik ve beraberlik örneği göstererek Gebzespor’a destek vermesi bizleri mutlu etmiştir. Şahsım ve yönetim kurulum adına TMMOB Gebze Temsilciliği’ne teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.