Gebzeli Muhtardan CHP’li Hürriyet’e Destek!

Siyaset 18.10.2019 - 08:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Muhtardan CHP’li Hürriyet’e Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisi ile tanınan Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e destek geldi. Kandaz, “İzmit Belediye Başkanı Fatma hanımın almış olduğu kararı yerinde bir karar olarak görüyorum” dedi. İzmit Belediyesi tarafından mesai saatlerinde çalışmadığı belgelenerek işine son verilen Tavşantepe mahalle muhtarı İbrahim Efe için bir açıklamada AK Parti’ye yakınlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi ile bilinen Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi. EYLEME DESTEK VERENLER DURUMU GÖZDEN GEÇİRSİN İzmit Belediyesi tarafından çalışmadığı belgelenerek işine son verilen Tavşantepe mahalle muhtarı İbrahim Efe için bir açıklamada AK Parti’ye yakınlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi ile bilinen Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi. Kandaz yaptığı açıklamada; “Doğru oturalım, doğru konuşalım. Belki Muhtar arkadaşlarım bana darılacak ama ben yine de doğru bildiğimden şaşmam. Muhtar arkadaşımız Belediyedeki işini aksatıyor ve belediyeye verimli olamıyorsa İzmit Belediye Başkanı Fatma hanımın almış olduğu kararı yerinde bir karar olarak görüyorum. Bu eyleme destek verenlerin bu durumu yeniden gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisi ile tanınan Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e destek geldi. Kandaz, “İzmit Belediye Başkanı Fatma hanımın almış olduğu kararı yerinde bir karar olarak görüyorum” dedi.

İzmit Belediyesi tarafından mesai saatlerinde çalışmadığı belgelenerek işine son verilen Tavşantepe mahalle muhtarı İbrahim Efe için bir açıklamada AK Parti’ye yakınlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi ile bilinen Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi.

EYLEME DESTEK VERENLER DURUMU GÖZDEN GEÇİRSİN

İzmit Belediyesi tarafından çalışmadığı belgelenerek işine son verilen Tavşantepe mahalle muhtarı İbrahim Efe için bir açıklamada AK Parti’ye yakınlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi ile bilinen Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi. Kandaz yaptığı açıklamada; “Doğru oturalım, doğru konuşalım. Belki Muhtar arkadaşlarım bana darılacak ama ben yine de doğru bildiğimden şaşmam. Muhtar arkadaşımız Belediyedeki işini aksatıyor ve belediyeye verimli olamıyorsa İzmit Belediye Başkanı Fatma hanımın almış olduğu kararı yerinde bir karar olarak görüyorum. Bu eyleme destek verenlerin bu durumu yeniden gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.