GEBZELİ’NİN “MİLLET BAHÇESİ” ISRARI

Gebze 04.06.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZELİ’NİN “MİLLET BAHÇESİ” ISRARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın 'Millet Bahçesi' yapılacağını açıklamasıyla Gebzeliler’de Askeri Kışla’nın böyle bir proje ile değerlendirilmesi yönünde kamuoyu çalışması başlattı.

Askeri Kışla’nın TOKİ’ye verilmeyerek  kamu binaları ve eğitim alanlarına ayrılacak bölümler dışında Kışla’nın tamamı Millet Bahçesi olarak Gebzelilerin hizmetine sunulması ısrarında bulunan vatandaşlar bu konuda hükümetten, belediyeden, bölge basınından ve tüm yetkililerden destek istedi. 5 MİLLET BAHÇESİ SIRADA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu 'Millet Bahçeleri Projesi' Türkiye’de 5 ayrı noktada uygulamaya geçmek üzere sıra beklerken Gebze Kışlası’nında bu proje dahilinde olması ilçe halkı tarafından ısrarla talebe cevap bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın 'Millet Bahçesi' yapılacağını açıklamasıyla herkes Millet Bahçesi’nin içeriğini merak etmeye başladı. Kapladığı alan ile dünyanın en büyük parklarından biri olmaya aday Millet Bahçesi'nde 3 milyon ağacın dikilmesi hesaplanıyor. Buna göre her 4 metrekareye bir ağacın dikilmesi planlanırken, bu haliyle dünyanın en büyük 3'üncü şehir parkı olacak. GEBZELİLERİ HEYECAN SARDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerde yeni yapılan statların eski yerine millet bahçelerinin yapılacağını açıklamasıyla bütün şehirleri olduğu gibi Gebze Halkını da millet bahçesi heyecanı sardı. Gebze’deki Askeri alana TOKİ’nin girmemesi alınacak son kararla Gebze Askeri Kışla’nın olduğu alan Millet Bahçesi olarak düzenlenmesi vatandaşların en büyük beklentisi arasına girdi. Bir bölümü kamu binaları ve okul alanları olarak ayrılacak Gebze Askeri Kışlası’nın geri akalan bütün bölümü Millet Bahçesi olarak Gebzelilerin hizmetine sunulmasının seçimler öncesi siyasiler tarafından yapılacak projeler arasında gösterilmesi de istendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın 'Millet Bahçesi' yapılacağını açıklamasıyla Gebzeliler’de Askeri Kışla’nın böyle bir proje ile değerlendirilmesi yönünde kamuoyu çalışması başlattı.

Askeri Kışla’nın TOKİ’ye verilmeyerek  kamu binaları ve eğitim alanlarına ayrılacak bölümler dışında Kışla’nın tamamı Millet Bahçesi olarak Gebzelilerin hizmetine sunulması ısrarında bulunan vatandaşlar bu konuda hükümetten, belediyeden, bölge basınından ve tüm yetkililerden destek istedi.

5 MİLLET BAHÇESİ SIRADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu 'Millet Bahçeleri Projesi' Türkiye’de 5 ayrı noktada uygulamaya geçmek üzere sıra beklerken Gebze Kışlası’nında bu proje dahilinde olması ilçe halkı tarafından ısrarla talebe cevap bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın 'Millet Bahçesi' yapılacağını açıklamasıyla herkes Millet Bahçesi’nin içeriğini merak etmeye başladı. Kapladığı alan ile dünyanın en büyük parklarından biri olmaya aday Millet Bahçesi'nde 3 milyon ağacın dikilmesi hesaplanıyor. Buna göre her 4 metrekareye bir ağacın dikilmesi planlanırken, bu haliyle dünyanın en büyük 3'üncü şehir parkı olacak.

GEBZELİLERİ HEYECAN SARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerde yeni yapılan statların eski yerine millet bahçelerinin yapılacağını açıklamasıyla bütün şehirleri olduğu gibi Gebze Halkını da millet bahçesi heyecanı sardı. Gebze’deki Askeri alana TOKİ’nin girmemesi alınacak son kararla Gebze Askeri Kışla’nın olduğu alan Millet Bahçesi olarak düzenlenmesi vatandaşların en büyük beklentisi arasına girdi. Bir bölümü kamu binaları ve okul alanları olarak ayrılacak Gebze Askeri Kışlası’nın geri akalan bütün bölümü Millet Bahçesi olarak Gebzelilerin hizmetine sunulmasının seçimler öncesi siyasiler tarafından yapılacak projeler arasında gösterilmesi de istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.