Gebzeli Öğrenciler Kitaplarına Kavuştu

Gebze 30.10.2018 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Öğrenciler Kitaplarına Kavuştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu kütüphanesine destekte bulunduğu kitaplar öğrencilerle buluştu.

Okuyarak bilinçlenmenin önemine vurgu yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 2018-2019 eğitim öğretim yılına hızlı başladı. Başkan Köşker Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu kütüphanesine yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde kitap desteğinde bulundu. Öğrencilere her türlü destekte bulunacaklarını söyleyen Başkan Köşker, “Eğitime destek, güzel gelecek çalışmaları kapsamında Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri kitaplarımızla buluştu. Öğrenciler kütüphanede kitap okuyup ders çalışarak keyifle vakit geçiriyor. Kitap okumak çok önemli. Teknoloji sayesinde telefon ve tabletlerden bile kitap okuyabiliyoruz. Fakat hiçbir zaman gerçek kitap okumanın hazzını asla vermez. Bu anlamda okullarımıza kitaplar hediye Geleceğimiz teminatı siz gençlersiniz ve sizlerin eğitimleri için iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu kütüphanesine destekte bulunduğu kitaplar öğrencilerle buluştu.

Okuyarak bilinçlenmenin önemine vurgu yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 2018-2019 eğitim öğretim yılına hızlı başladı. Başkan Köşker Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu kütüphanesine yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde kitap desteğinde bulundu. Öğrencilere her türlü destekte bulunacaklarını söyleyen Başkan Köşker, “Eğitime destek, güzel gelecek çalışmaları kapsamında Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri kitaplarımızla buluştu. Öğrenciler kütüphanede kitap okuyup ders çalışarak keyifle vakit geçiriyor. Kitap okumak çok önemli. Teknoloji sayesinde telefon ve tabletlerden bile kitap okuyabiliyoruz. Fakat hiçbir zaman gerçek kitap okumanın hazzını asla vermez. Bu anlamda okullarımıza kitaplar hediye Geleceğimiz teminatı siz gençlersiniz ve sizlerin eğitimleri için iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.