19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Öğrencilerden Afrin Duyarlılığı

Gebze 13.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Öğrencilerden Afrin Duyarlılığı

Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi Afrin’de şehit olan askerler için bir kermes düzenledi. Okul kruucu müdürü Ertuğrul Taşçı kermesin gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını söyledi.

Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi öğrencileri önceki gün Gebze Zeki Fırat Meydanı’nda Afrin şehitleri ve tüm şehitler için bir kermes düzenledi. Düzenlenen kermesle ilgili bir açıklama yapan Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi Okul Kurucu Müdürü Ertuğrul Taşlı, “Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi olarak Afrin şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için bir kermes düzenledik. Kermesimize ilgi yoğun oldu. Kermesimizdeki yiyeceklerimizi öğrencilerimiz ve velileri kendi el emekleri ile yaptılar. Kermesimiz de ayrıca kitap standımız da mevcuttu. Kermesten elde edilen gelir de Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Kermesimize ilgi gösteren vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI  
Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi Afrin’de şehit olan askerler için bir kermes düzenledi. Okul kruucu müdürü Ertuğrul Taşçı kermesin gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını söyledi.

Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi öğrencileri önceki gün Gebze Zeki Fırat Meydanı’nda Afrin şehitleri ve tüm şehitler için bir kermes düzenledi. Düzenlenen kermesle ilgili bir açıklama yapan Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi Okul Kurucu Müdürü Ertuğrul Taşlı, “Gebze Özel Çözüm Temel Lisesi olarak Afrin şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için bir kermes düzenledik. Kermesimize ilgi yoğun oldu. Kermesimizdeki yiyeceklerimizi öğrencilerimiz ve velileri kendi el emekleri ile yaptılar. Kermesimiz de ayrıca kitap standımız da mevcuttu. Kermesten elde edilen gelir de Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Kermesimize ilgi gösteren vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.