Gebzeli Öğrencilerden Özel Gösteri

Gebze 05.04.2018 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Öğrencilerden Özel Gösteri

Otizm Farkındalık Ayı Kapsamında Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde otizmli öğrenciler tarafından gösteri sergilendi.

Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde, Otizm Farkındalık Ayı Kapsamında önceki gün gerçekleştirilen gösteriye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Serkan Varen, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri spor aktiviteleri ve gösteriler gerçekleştirdi. Programda ilk olarak konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bugün otizmli çocuklarımız için buradayız.  Bizler her zaman otizmin farkındayız. Otizmli çocuklar için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Gönüllerimiz her zaman onlara açık olacak. Bütün otizmli çocuklarımız ve ailelerini, eğitmenlerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi. MUTLULUK DUYUYORUM Kaymakam Güler’in ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker, “Güçlü ve dinamik bir yapıya sahip devletimizin yaptığı yasal düzenlemelerle, engellilerin sosyal, ekonomik, kültürel hayata katılmasına ilişkin yaptığı çalışmalar her geçen gün gelişme göstermektedir. Dünyanın en değerli ve en özel çocukları ve onların çok kıymetli velileriyle bu özel günde bir arada olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Sizler sadece bugün değil bizler için yılın her günü özelsiniz. Gebze Belediyesi olarak farkındalığımızı her projemize yansıtıyoruz.” ifadelerini kullandı. TEBRİK EDİYORUM Başkan Köşker’in ardından son olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener doğan bir konuşma yaptı. Doğan, “Sevgi, sabır ve anlayışla sürdürülen eğitimlerle desteklenen otizmli çocuklar, akranlarının sahip oldukları becerileri edinerek toplumda yerlerini alabilmektedirler. Çocukluktan itibaren önyargı ve ayrımcılığa maruz kalmadan nitelikli eğitim alabilmeleri hepimizin birinci önceliğidir. Bizlere düşen görev; yürüttüğümüz nitelikli çalışmalarla özel çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve onların yeteneklerini toplumumuzla paylaşmalarının önünü açacak somut adımları atmaktır. Özel çocuklarımızın ailelerini tebrik ediyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Otizm Farkındalık Ayı Kapsamında Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde otizmli öğrenciler tarafından gösteri sergilendi.

Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde, Otizm Farkındalık Ayı Kapsamında önceki gün gerçekleştirilen gösteriye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Serkan Varen, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri spor aktiviteleri ve gösteriler gerçekleştirdi. Programda ilk olarak konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bugün otizmli çocuklarımız için buradayız.  Bizler her zaman otizmin farkındayız. Otizmli çocuklar için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Gönüllerimiz her zaman onlara açık olacak. Bütün otizmli çocuklarımız ve ailelerini, eğitmenlerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

MUTLULUK DUYUYORUM

Kaymakam Güler’in ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker, “Güçlü ve dinamik bir yapıya sahip devletimizin yaptığı yasal düzenlemelerle, engellilerin sosyal, ekonomik, kültürel hayata katılmasına ilişkin yaptığı çalışmalar her geçen gün gelişme göstermektedir. Dünyanın en değerli ve en özel çocukları ve onların çok kıymetli velileriyle bu özel günde bir arada olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Sizler sadece bugün değil bizler için yılın her günü özelsiniz. Gebze Belediyesi olarak farkındalığımızı her projemize yansıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

TEBRİK EDİYORUM

Başkan Köşker’in ardından son olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener doğan bir konuşma yaptı. Doğan, “Sevgi, sabır ve anlayışla sürdürülen eğitimlerle desteklenen otizmli çocuklar, akranlarının sahip oldukları becerileri edinerek toplumda yerlerini alabilmektedirler. Çocukluktan itibaren önyargı ve ayrımcılığa maruz kalmadan nitelikli eğitim alabilmeleri hepimizin birinci önceliğidir. Bizlere düşen görev; yürüttüğümüz nitelikli çalışmalarla özel çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve onların yeteneklerini toplumumuzla paylaşmalarının önünü açacak somut adımları atmaktır. Özel çocuklarımızın ailelerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.